ADVERTENTIE

Valentijnse chocolade cupcakes

Een eitje met zoetstof tot een licht schuim kloppen. Meng de vloeibare ingrediënten erdoor met een garde. Meng in een andere schaal de droge ingrediënten en zeef ze vervolgens in het vloeibare mengsel. Voeg tot slot gepureerde banaan toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd doormidden, vul en geniet. Je kunt het afwerken met bijvoorbeeld verse aardbeien of vriesgedroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 1 Volledig Eitje Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel Kopcom erythritol zoetstof Toegevoegd aan
  • 60 g halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 20 g cacao Toegevoegd aan
  • pol Pakje bakpoeder droetker nl Toegevoegd aan
  • 1 Kleine verachtete banaan Toegevoegd aan
  • 100 ml melk Toegevoegd aan
  • 3 el Appelvoeding Toegevoegd aan
  • Slagroom 33% Toegevoegd aan
  • kwark fijn Toegevoegd aan
  • Voedingskleurstof Toegevoegd aan
  • aardbeienjam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Klop een ei met zoetstof tot een lichte schuim. Meng de vloeibare ingrediënten met een garde. Meng in een andere kom de droge ingrediënten en zeef ze in het vloeibare mengsel. Voeg tenslotte geprakte bananenpuree toe. Bak op 180°C voor ongeveer 30 minuten. Laat afkoelen, snijd door, vul en geniet. Je kunt het bijvoorbeeld versieren met verse aardbeien of gevriesdroogde frambozen in witte chocolade van @brainmarket_cz.

2. Stap

Na het snijden zijn de cupcakes echt nogal vochtig, tot "nat" 👌

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Diner

812 recepten

Ontbijt

210 recepten

Laat ontbijt

180 recepten

Middagmaal

880 recepten

Dessert

631 recepten

Gebak

203 recepten

Taarten

130 recepten

Vleesgerechten

423 recepten

Pasta

113 recepten