Alles wat je kookt, kook met liefde

Tastelist is een hartelijke uitwisseling van unieke familierecepten die generaties lang zijn doorgegeven en onder vrienden zijn gedeeld.

Cookie star
Tastelist image

Tastelist is een site over lekkere recepten voor iedereen die van koken of bakken houdt. Als je op zoek bent naar inspiratie om je keuken te verrijken, ben je hier aan het juiste adres.

Op Tastelist kun je je speciale recepten delen, inspiratie opdoen in de recepten van anderen, recepten opslaan op je profiel en de recepten van anderen beoordelen. Volg je favoriete chef-koks en mis geen unieke recepten waar je gegarandeerd van zult genieten.

We vormen een gemeenschap van enthousiaste kookliefhebbers

Wij geloven dat koken voor iedereen is. Het kan even duren, maar het is een avontuur, een wilde rit, een lonende en bevredigende ervaring die al snel verandert in een boeiend plezier.

Daarnaast is de smaak en bereiding van de recepten erg praktisch, omdat ze afkomstig zijn van thuiskoks en alledaagse ingrediënten bevatten. Maar Tastelist biedt niet alleen recepten, het koestert ook een loyale gemeenschap van gelijkgestemde thuiskoks van verschillende leeftijden die hun geheimen, tips en trucs over het bereiden van verschillende gerechten delen, maar ook inzichten in hun keuken en hun leven.

Sluit je aan bij een gemeenschap van enthousiaste en vriendelijke mensen die altijd klaarstaan om te helpen bij het uitleggen van de verschillende bereidingstechnieken.

Op onze website kun je recepten uit de hele wereld vinden, en jouw recepten kunnen ook de hele wereld bereiken. Exotische keukens en buitenlandse specialiteiten worden steeds populairder in Slowakije. En daarom denken we bij Tastelista internationaal, hebben we een visie en grote doelen om uit te breiden naar buitenlandse markten - zodat jij je ook kunt laten inspireren door geweldige recepten uit het buitenland!

Tastelist image

Onze waarden

We behandelen elkaar humaan
We spelen eerlijk We vertrouwen elkaar
We zoeken eenvoud We waarderen het initiatief

Wie zit er achter het project?

Achter Tastelist staan wij - een gepassioneerd team van creatieven, marketeers, hobbykoks, programmeurs en vernieuwers. We genieten enorm van deze vorm van werk en zijn voortdurend gericht op nieuwe uitdagingen en doelen om te overwinnen. We zijn gepassioneerd over het creëren van nieuwe betekenisvolle projecten en we benaderen de creatie van Tastelist op dezelfde manier - met kwaliteit en liefde.

We streven ernaar om met de tijd mee te gaan en brengen je altijd verse, eenvoudige en duidelijke recepten, kooktips, receptrecensies en veel andere kwaliteitscontent.

Patrik M.
Tibor
Martin
David
Dusan
Patrik P.
Ivan
Anicka
Zuzka
Avatar

Maar het belangrijkste bij het maken van inhoud zijn jullie - onze bezoekers en geweldige chef-koks, en daarvoor willen we jullie hartelijk bedanken.

We benaderen de creatie van Tastelist met onze kernwaarden in gedachten. Geniet van de heerlijke recepten!

Tastelist image
Tastelist image
Tastelist image
Tastelist image