ADVERTENTIE

Bron :: Wiktory from Getty Images

Tomatenjam

Tomatenjam is een creatief en smakelijk alternatief voor traditionele zoete jam. Met zijn unieke zoetzure smaak en mooie rode kleur is het een geweldige aanvulling op het ontbijt, maar ook bij verschillende desserts.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 1500 g Tomaten Toegevoegd aan
  • 1000 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes citroen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We maken de tomaten schoon, snijden ze in stukjes en doen ze in de pan.

2. Stap

We voegen suiker en citroensap toe en koken op een matig vuur totdat de suiker volledig is opgelost.

3. Stap

Dan verhogen we de temperatuur en koken we nog ongeveer 20 minuten, tot het mengsel dikker wordt.

4. Stap

We vullen de afgewerkte jam in glazen.

5. Stap

Sluit en laat afkoelen. We bewaren de jam op een koele en donkere plaats.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Gebak

194 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Taarten

115 recepten