ADVERTENTIE

Bron :: PatrikSlezak from Getty Images

Fruitdessert met gelatine

Een smaakvol fruitdessert met gelatine, een uitstekende keuze als je zin hebt in iets zoets.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Romp:

  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 200 g kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 100 ml olie Toegevoegd aan
  • 100 ml water Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan

Room:

  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 400 g zure room Toegevoegd aan
  • 250 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Gelatine Toegevoegd aan
  • 3 stukjes Gouden korenaar Toegevoegd aan
  • Vruchtencocktail Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Gereedschappen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We bereiden het deeg voor. Klop de dooiers samen met de kristalsuiker.

2. Stap

Voeg daarna de olie en het water toe.

3. Stap

We bakken vaak op 175°C voor ongeveer 20 minuten.

4. Stap

Crème: klop de room op en voeg zure room, mascarpone en stabilisatoren toe.

5. Stap

We smeren de room op het deeg.

6. Stap

We leggen het fruit op de room.

7. Stap

Gelatine: vul het sap van de compote aan met water of vruchtensap tot 800 ml.

8. Stap

We voegen er 3 goudklompjes aan toe en koken een dikke pap, die we even laten afkoelen.

9. Stap

We gieten de gelatine over de taart en laten het opstijven in de koelkast.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten