Rozemarijn

Rozemarijn - lekkere en eenvoudige recepten

9 recepten

Zoekt u een receptentip uit de categorie Rozemarijn? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wat dacht u ervan om vandaag één van deze 9 recepten te proberen? Voor de volgende recepten uit de categorie Rozemarijn moet u 60 - 180 minuten uittrekken. Bij elk recept vindt u na het klikken een nauwkeurigere beschrijving van de bereidingstijd en het aantal porties. Als u niet kunt kiezen uit de vele recepten, kijk dan zeker naar deze favoriete en zeer populaire recepten - Everzwijnbout met Saus, Gestoofde Wildzwijnrug, Kip met honing, Gemarineerde varkenskoteletten.

Kip vlees in marinade

Lekker, sappig gemarineerd kippenvlees, ideaal voor op de grill of in de oven. Uitstekend recept voor elke gelegenheid.

Kip met honing

Kip met honing is een geweldig gerecht dat niet alleen erg lekker is, maar ook gezond.

Oven-geroosterde Kalkoenborst

Dit recept voor oven-geroosterde kalkoenborst is een eenvoudig, klassiek hoofdgerecht voor de feestdagen, dat op smaak is gebracht met rozemarijn, salie en tijm voor het meest sappige en smaakvolle resultaat. Het is glutenvrij en dient 6 personen.

Hertenvleesbraden in saus

Een hartig wildgerecht dat vooral in het koude seizoen goed in de smaak valt. Het hertenvlees wordt gestoofd in een pittige saus en is daardoor bijzonder zacht en sappig. Het gerecht wordt het beste geserveerd met knoedels en rode kool.

Everzwijnbout met Saus

Een heerlijke everzwijnbout, langzaam geroosterd tot hij zacht en sappig is. Dit robuuste en geruststellende gerecht is perfect voor koude winteravonden en speciale gelegenheden.

Gestoofde Wildzwijnrug

Een hartig recept, perfect voor een feestmaaltijd of een zondagsdiner met de familie. De wildzwijnrug wordt zachtjes gestoofd in de oven tot hij mals en sappig is.

Gemarineerde varkenskoteletten

Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.

Fazant Recept met Aardappelpuree

Een traditioneel herfstgerecht, de fazant, wordt in dit recept eenvoudig maar toch elegant bereid. De vogel wordt gevuld met verse kruiden en specerijen en in de oven geroosterd tot hij mals en sappig is.

Kalkoen in de oven

Een sappige, perfect gebraden kalkoen is een klassiek hoofdgerecht voor elk feest. Dit heerlijke gerecht van kalkoen of kalkoen, pittig gevuld en geserveerd met elke gewenste bijgerechten, zal uw familie verrassen bij Kerstmis of Nieuwjaar!
ADVERTENTIE