ADVERTENTIE

Vleesspread voor op toast

Een smakelijke en geurige vleesspread is ideaal voor het ontbijt of een snelle lunch. Het is gemakkelijk te bereiden en zal zeker de smaakpapillen van alle vleesliefhebbers verrukken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Vleesspread

  • 500 g Vlees (rund of varken) Toegevoegd aan
  • 1 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 2 el Mosterd Toegevoegd aan
  • 100 g Boter Toegevoegd aan
  • 2 el Vleesbouillon Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zand Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zwarte peper Toegevoegd aan

Toast

  • 8 stukjes Plakjes brood Toegevoegd aan
  • 2 el Olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Kook het vlees in licht gezouten water, ongeveer 30 minuten.

2. Stap

Schil de ui en knoflook en snijd ze in kleine stukjes.

3. Stap

Smelt de boter in een pan en voeg de gesneden ui en knoflook toe. Bak tot de ui goudbruin begint te worden.

4. Stap

Voeg vervolgens het vlees, de mosterd, de vleesbouillon, zout en zwarte peper toe. Roer en laat 15 minuten sudderen op middelhoog vuur.

5. Stap

Na het verstrijken van deze tijd, haal de pan van het vuur en laat het mengsel iets afkoelen. Doe dan het mengsel in de blender en mix tot je een gladde spread hebt.

6. Stap

Bereid alvast de toast voor. Besprenkel de plakjes brood aan beide kanten met olijfolie en rooster ze tot ze goudbruin zijn in een voorverwarmde oven op 200°C.

7. Stap

Smeer tenslotte de afgewerkte vleesspread op toast en serveer. De vleesspread op toast is klaar. Smakelijk eten!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Pasta

117 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Ontbijt

224 recepten

Middagmaal

922 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten