ADVERTENTIE

Bron :: NoirChocolate from Getty Images

Gebakken gerookte nek

Recept voor gebakken gerookte nek, die ik bak in folie, waardoor het sappig blijft.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 112 kg Gerookte nek Toegevoegd aan
  • 700 ml water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

100 min.
1. Stap

We wassen de varkensworst.

2. Stap

We verpakken het in aluminiumfolie en leggen het in een ovenschaal.

3. Stap

We gieten ongeveer 700 ml water in de pan en bakken de karbonade 90 minuten.

4. Stap

Tijdens het bakken controleren we de hoeveelheid water om te voorkomen dat de karbonade verbrandt.

5. Stap

We serveren het met een favoriete bijgerecht.

Vergelijkbare recepten

In de oven gebakken verse zalm met citroen en dille

Dit makkelijke recept, Gebakken zalm met citroen en dille, is een vaste waarde geworden in mijn huishouden en ik maak het met veel plezier.

Rundvlees met mierikswortelsaus

Recept voor heerlijke rosbief met heerlijke mierikswortelsaus.

Geroosterde kip in boter

Lekkere geroosterde boterkip waar we allemaal dol op zijn.

Gebakken karbonade in zijn geheel

Een uitstekend recept voor klassiek gebakken varkenskarbonade in zijn geheel, waar alle vleesliefhebbers van zullen houden.

Gestoofde ganzenbouten uit de oven

Ik ben dol op dit recept voor ganzenbouten in de oven, vooral in het koude seizoen. In dit geval worden de ganzenbouten langzaam en zachtjes geroosterd in de oven, waardoor ze bijzonder mals en sappig worden. Een echte traktatie voor het gehemelte en altijd een hoogtepunt op mijn menu.

Gebakken kippenbouten met rijst

Dit recept is voor alle vleesliefhebbers. Gebakken kippenbouten zijn een uitstekende keuze voor lunch of diner. Ze zijn redelijk eenvoudig te bereiden en het resultaat is altijd heerlijk.

Langzaam geroosterd varkensvlees

Dit is een recept voor varkensvlees dat langzaam in de oven wordt geroosterd. Dankzij het lange proces is het vlees zacht en sappig. Het perfecte recept voor een weekendlunch.

Geroosterde varkensknokkel

Deze geroosterde varkensknokkel is extreem sappig, heeft een prachtige gouden kleur en een geweldig aroma.

Vergelijkbare recepten

In de oven gebakken verse zalm met citroen en dille

Dit makkelijke recept, Gebakken zalm met citroen en dille, is een vaste waarde geworden in mijn huishouden en ik maak het met veel plezier.

Rundvlees met mierikswortelsaus

Recept voor heerlijke rosbief met heerlijke mierikswortelsaus.

Geroosterde kip in boter

Lekkere geroosterde boterkip waar we allemaal dol op zijn.

Gebakken karbonade in zijn geheel

Een uitstekend recept voor klassiek gebakken varkenskarbonade in zijn geheel, waar alle vleesliefhebbers van zullen houden.

Gestoofde ganzenbouten uit de oven

Ik ben dol op dit recept voor ganzenbouten in de oven, vooral in het koude seizoen. In dit geval worden de ganzenbouten langzaam en zachtjes geroosterd in de oven, waardoor ze bijzonder mals en sappig worden. Een echte traktatie voor het gehemelte en altijd een hoogtepunt op mijn menu.

Gebakken kippenbouten met rijst

Dit recept is voor alle vleesliefhebbers. Gebakken kippenbouten zijn een uitstekende keuze voor lunch of diner. Ze zijn redelijk eenvoudig te bereiden en het resultaat is altijd heerlijk.

Langzaam geroosterd varkensvlees

Dit is een recept voor varkensvlees dat langzaam in de oven wordt geroosterd. Dankzij het lange proces is het vlees zacht en sappig. Het perfecte recept voor een weekendlunch.

Geroosterde varkensknokkel

Deze geroosterde varkensknokkel is extreem sappig, heeft een prachtige gouden kleur en een geweldig aroma.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten

Vleesgerechten

372 recepten