ADVERTENTIE

Bloemkoolpannenkoeken met kaas

Krokante bloemkoolpannenkoeken met kaas zijn de ideale keuze voor een snelle en gezonde lunch of diner. Ze zijn eenvoudig te bereiden en het resultaat is het waard.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stuk bloemkool Toegevoegd aan
  • 100 g geraspte kaas Toegevoegd aan
  • 2 stuk Eieren Toegevoegd aan
  • 120 g grof meel Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 2 theelepels olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We maken de bloemkool schoon en snijden deze in kleinere stukjes. We pellen de ui en knoflook en hakken ze fijn.

2. Stap

We stoppen de bloemkool in de blender en mixen het fijn, zodat het de consistentie van rijst heeft. We voegen gehakte ui en knoflook toe aan het mengsel.

3. Stap

Voeg geraspte kaas, eieren, meel, zout en peper toe aan de mix. Meng het mengsel goed.

4. Stap

Verhit de olijfolie in een pan. Met een lepel, haal de bloemkoolmassa uit en maak een pannenkoek. Bak aan beide kanten goudbruin.

5. Stap

We serveren de pannenkoeken heet. We kunnen ze alleen serveren of met je favoriete saus.

Vergelijkbare recepten

Courgette pannenkoeken

Een snelle en gezonde lunch. Courgette pannenkoeken waar je kaas, vlees of groenten aan toe kunt voegen.

Pompoen pannenkoekjes

Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn

Pannenkoeken met zuurkool

Een eenvoudig en smakelijk recept voor pannenkoeken met zuurkool. Dit is een geweldig idee voor lunch of diner. De smaak van zuurkool geeft deze pannenkoeken een uniek karakter, dat zowel volwassenen als kinderen zeker zal bevallen.

Aardappelkoekjes

Ik voeg melk toe om ze knapperig te maken

Courgette-bloemkool pannenkoeken

Lekkere en gezonde pannenkoeken gemaakt van courgette en bloemkool zijn de ideale keuze voor dieetmaaltijden of als een smakelijk gerecht voor kinderen. In dit recept wordt stap voor stap beschreven hoe je ze kunt bereiden.

Fitness pannenkoeken van havermout

Een smakelijk en gezond recept voor fitness pannenkoeken van havermout, rijk aan eiwitten en vezels. Ideaal voor ontbijt of als gezonde middagmaaltijd.

Boekweitpannenkoeken

Boekweitpannenkoeken zijn een smakelijk en gezond alternatief voor traditionele pannenkoeken. Het boekweitmeel geeft ze een unieke, nootachtige smaak, en de toevoeging van kwark en vers fruit maakt ze vullend en vol vitaminen. Perfect voor het ontbijt of een lichte middag snack.

Klassieke pannenkoeken

Klassieke pannenkoeken zijn dun en zacht, en worden meestal geserveerd bestrooid met poedersuiker, met jam of fruit. Dit eenvoudige gerecht is een populaire keuze voor het ontbijt, de lunch of dessert. Pannenkoeken kunnen ook gevuld worden met zoete of hartige vullingen naar smaak.

Vergelijkbare recepten

Courgette pannenkoeken

Een snelle en gezonde lunch. Courgette pannenkoeken waar je kaas, vlees of groenten aan toe kunt voegen.

Pompoen pannenkoekjes

Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn

Pannenkoeken met zuurkool

Een eenvoudig en smakelijk recept voor pannenkoeken met zuurkool. Dit is een geweldig idee voor lunch of diner. De smaak van zuurkool geeft deze pannenkoeken een uniek karakter, dat zowel volwassenen als kinderen zeker zal bevallen.

Aardappelkoekjes

Ik voeg melk toe om ze knapperig te maken

Courgette-bloemkool pannenkoeken

Lekkere en gezonde pannenkoeken gemaakt van courgette en bloemkool zijn de ideale keuze voor dieetmaaltijden of als een smakelijk gerecht voor kinderen. In dit recept wordt stap voor stap beschreven hoe je ze kunt bereiden.

Fitness pannenkoeken van havermout

Een smakelijk en gezond recept voor fitness pannenkoeken van havermout, rijk aan eiwitten en vezels. Ideaal voor ontbijt of als gezonde middagmaaltijd.

Boekweitpannenkoeken

Boekweitpannenkoeken zijn een smakelijk en gezond alternatief voor traditionele pannenkoeken. Het boekweitmeel geeft ze een unieke, nootachtige smaak, en de toevoeging van kwark en vers fruit maakt ze vullend en vol vitaminen. Perfect voor het ontbijt of een lichte middag snack.

Klassieke pannenkoeken

Klassieke pannenkoeken zijn dun en zacht, en worden meestal geserveerd bestrooid met poedersuiker, met jam of fruit. Dit eenvoudige gerecht is een populaire keuze voor het ontbijt, de lunch of dessert. Pannenkoeken kunnen ook gevuld worden met zoete of hartige vullingen naar smaak.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

172 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

755 recepten

Diner

699 recepten

Dessert

529 recepten

Gebak

191 recepten

Taarten

113 recepten

Vleesgerechten

367 recepten