ADVERTENTIE

Bron :: NoirChocolate from Getty Images

Worteltaart met mascarpone en kwark

Worteltaart met mascarpone en kwark is de perfecte keuze voor iedereen die graag iets lekkers en gezonds trakteert.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 400 g halfgrove bloem Toegevoegd aan
  • 200 g kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 200 g wortelen Toegevoegd aan
  • 250 g boter Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Kaneel Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g cottage kaas Toegevoegd aan
  • 250 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 150 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Rasp de wortel op een rasp.

2. Stap

Meng in een grote kom bloem, suiker, wortel, boter, eieren en kaneel goed door elkaar tot het mengsel glad is.

3. Stap

In een andere kom, meng de kwark, mascarpone, suiker en vanillesuiker tot alles gecombineerd is.

4. Stap

Bak de taart in de oven voor 45 tot 50 minuten, of tot hij klaar is.

5. Stap

Laat de taart volledig afkoelen, bestrijk hem met de vulling en serveer.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Gebak

194 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Taarten

115 recepten