ADVERTENTIE

Bron :: Debbi Smirnoff via Getty Images

Veganistische Jus

Een heerlijke en eenvoudige veganistische versie van de klassieke jus. Perfect met aardappelpuree, gebakken tofu en meer.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 Stuk Ui Toegevoegd aan
  • 2 Tenen knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepel tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 250 ml groentebouillon Toegevoegd aan
  • 50 ml Sojasaus Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen zout Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen Peper Toegevoegd aan
  • 1 Lepel olijfolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

1. Schil en snijd de ui en knoflook voor de veganistische braad saus.

2. Stap

2. Verhit de olijfolie in een pan en bak de ui en knoflook erin.

3. Stap

3. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee.

4. Stap

4. Blus met de groentebouillon en de sojasaus.

5. Stap

5. Proef de veganistische jus met zout en peper en laat het ongeveer 10 minuten sudderen op laag vuur.

Vergelijkbare recepten

Champignons roomsaus recept

Ik ken dit recept uit mijn kindertijd, toen mijn oma een romige champignonsaus maakte waar we allemaal dol op waren. Sindsdien gebruik ik haar recept als mijn geheime wapen voor een snel, makkelijk en heerlijk gerecht dat altijd in de smaak valt. Of het nu over pasta, vlees of groenten geserveerd wordt, deze romige champignonsaus is altijd een schot in de roos.

Romige kaassaus met smeltkaas

Deze kaassaus met smeltkaas is een absolute favoriet in mijn familie en is door de jaren heen steeds weer verfijnd. Hij is romig, smaakvol en gewoonweg heerlijk. De saus is perfect als dip, pastasaus of bij verschillende gerechten. Als ervaren hobbykok kan ik zeggen dat dit recept altijd een succes is.

Snelle champignonroomsaus

Dit recept voor een snelle en romige champignonroomsaus is een echte traktatie voor alle champignonliefhebbers onder ons. De saus past goed bij elke pastasoort, maar kan ook worden gebruikt als bijgerecht bij vlees. Ik heb dit recept al vaak gemaakt en het is altijd een schot in de roos. Het is gemakkelijk te bereiden en de smaak is gewoon onvergelijkbaar.

Vegetarische preisoep, snel en makkelijk

Ik ben dol op soepen in welke vorm dan ook en maak ze vaak klaar. Een van mijn favoriete variaties is vegetarische preisoep. Het is niet alleen gezond, maar ook erg lekker en heerlijk romig. Op kille avonden zorgt het voor precies de juiste hoeveelheid warmte en gezelligheid. Ik heb dit recept vaak gemaakt voor mijn familie en vrienden en wil het graag met jullie delen.

Eenvoudig bereide rode wijnsaus

Een aromatische, dieprode saus die perfect past bij verschillende vleesgerechten. Deze rode wijnsaus zal zeker de adem van uw gasten wegnemen.

Veganistische linzenstoofpot

Deze verwarmende en voedzame vegan linzenstoofpot is een absolute favoriet geworden in ons gezin! Zoals de meeste soepen en stoofschotels smaakt het de volgende dag nog beter als alle smaken goed zijn doorgetrokken. Maar zelfs vers bereid doet het hart van elke soepliefhebber sneller kloppen.

Spruitjessoep recept

Dit recept voor spruitjessoep is absoluut een van onze favorieten, en we bewonderen het altijd op onze familietafel. De romige textuur en volle smaak die het recept produceert is elke keer weer een genot. Geloof ons als we zeggen dat je er niet genoeg van zult krijgen om het weer op te scheppen!

Gepureerde aardappelsoep in 35 minuten

Een van mijn favoriete soepen is deze gepureerde aardappelsoep. Hij is voedzaam, vullend en heeft een zachte, romige textuur die gewoon heerlijk is. Het is een geweldig recept dat ik al jaren maak en af en toe aanpas, maar de basissmaak blijft altijd hetzelfde en is gewoon onweerstaanbaar.

Vergelijkbare recepten

Champignons roomsaus recept

Ik ken dit recept uit mijn kindertijd, toen mijn oma een romige champignonsaus maakte waar we allemaal dol op waren. Sindsdien gebruik ik haar recept als mijn geheime wapen voor een snel, makkelijk en heerlijk gerecht dat altijd in de smaak valt. Of het nu over pasta, vlees of groenten geserveerd wordt, deze romige champignonsaus is altijd een schot in de roos.

Romige kaassaus met smeltkaas

Deze kaassaus met smeltkaas is een absolute favoriet in mijn familie en is door de jaren heen steeds weer verfijnd. Hij is romig, smaakvol en gewoonweg heerlijk. De saus is perfect als dip, pastasaus of bij verschillende gerechten. Als ervaren hobbykok kan ik zeggen dat dit recept altijd een succes is.

Snelle champignonroomsaus

Dit recept voor een snelle en romige champignonroomsaus is een echte traktatie voor alle champignonliefhebbers onder ons. De saus past goed bij elke pastasoort, maar kan ook worden gebruikt als bijgerecht bij vlees. Ik heb dit recept al vaak gemaakt en het is altijd een schot in de roos. Het is gemakkelijk te bereiden en de smaak is gewoon onvergelijkbaar.

Vegetarische preisoep, snel en makkelijk

Ik ben dol op soepen in welke vorm dan ook en maak ze vaak klaar. Een van mijn favoriete variaties is vegetarische preisoep. Het is niet alleen gezond, maar ook erg lekker en heerlijk romig. Op kille avonden zorgt het voor precies de juiste hoeveelheid warmte en gezelligheid. Ik heb dit recept vaak gemaakt voor mijn familie en vrienden en wil het graag met jullie delen.

Eenvoudig bereide rode wijnsaus

Een aromatische, dieprode saus die perfect past bij verschillende vleesgerechten. Deze rode wijnsaus zal zeker de adem van uw gasten wegnemen.

Veganistische linzenstoofpot

Deze verwarmende en voedzame vegan linzenstoofpot is een absolute favoriet geworden in ons gezin! Zoals de meeste soepen en stoofschotels smaakt het de volgende dag nog beter als alle smaken goed zijn doorgetrokken. Maar zelfs vers bereid doet het hart van elke soepliefhebber sneller kloppen.

Spruitjessoep recept

Dit recept voor spruitjessoep is absoluut een van onze favorieten, en we bewonderen het altijd op onze familietafel. De romige textuur en volle smaak die het recept produceert is elke keer weer een genot. Geloof ons als we zeggen dat je er niet genoeg van zult krijgen om het weer op te scheppen!

Gepureerde aardappelsoep in 35 minuten

Een van mijn favoriete soepen is deze gepureerde aardappelsoep. Hij is voedzaam, vullend en heeft een zachte, romige textuur die gewoon heerlijk is. Het is een geweldig recept dat ik al jaren maak en af en toe aanpas, maar de basissmaak blijft altijd hetzelfde en is gewoon onweerstaanbaar.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

86 recepten

Laat ontbijt

99 recepten

Middagmaal

590 recepten

Diner

554 recepten

Dessert

348 recepten

Gebak

152 recepten

Taarten

74 recepten

Vleesgerechten

293 recepten