ADVERTENTIE

Bron :: Rogerio_Andrade from Getty Images

Varkensvlees op natuurlijke wijze met mosterd

Lekker varkensvlees op natuurlijke wijze, geserveerd met mosterd. De ideale keuze voor een normale doordeweekse lunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkensvlees

  • 500 g Varkensnek Toegevoegd aan
  • 2 stukjes De Ui Toegevoegd aan
  • 1 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 3 stukjes wortelen Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 2 stukjes laurierblad Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Tijm Toegevoegd aan

Mosterd

  • 4 Artikel Mosterd Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

We snijden het vlees in kleinere stukken, zouten het, besprenkelen het met olijfolie en mengen het goed.

2. Stap

Verhit de olijfolie in een pan, voeg het varkensvlees toe en bak aan elke kant.

3. Stap

Doe de gesneden ui, knoflook, wortel, laurierblad en tijm in een ovenschaal. Voeg het geroosterde vlees toe en giet de bouillon erover zodat het vlees net bedekt is.

4. Stap

Bak in de oven op 180 graden ongeveer 30 minuten, totdat het vlees zacht is.

5. Stap

We serveren het bereide vlees met mosterd.

Vergelijkbare recepten

Rundvlees met mierikswortelsaus

Recept voor heerlijke rosbief met heerlijke mierikswortelsaus.

Geroosterde kip in boter

Lekkere geroosterde boterkip waar we allemaal dol op zijn.

Gebakken karbonade in zijn geheel

Een uitstekend recept voor klassiek gebakken varkenskarbonade in zijn geheel, waar alle vleesliefhebbers van zullen houden.

Gestoofde ganzenbouten uit de oven

Ik ben dol op dit recept voor ganzenbouten in de oven, vooral in het koude seizoen. In dit geval worden de ganzenbouten langzaam en zachtjes geroosterd in de oven, waardoor ze bijzonder mals en sappig worden. Een echte traktatie voor het gehemelte en altijd een hoogtepunt op mijn menu.

Langzaam geroosterd varkensvlees

Dit is een recept voor varkensvlees dat langzaam in de oven wordt geroosterd. Dankzij het lange proces is het vlees zacht en sappig. Het perfecte recept voor een weekendlunch.

Geroosterde varkensknokkel

Deze geroosterde varkensknokkel is extreem sappig, heeft een prachtige gouden kleur en een geweldig aroma.

Geroosterde kippendijen op groenten

Eenvoudige en lekkere geroosterde kippendijen op groenten die je binnen een uur op tafel hebt staan.

Gebraden lamsbout met bot

Recept voor een heerlijke gebraden lamsbout met bot, die meer tijd kost om te bereiden, maar het resultaat is het waard.

Vergelijkbare recepten

Rundvlees met mierikswortelsaus

Recept voor heerlijke rosbief met heerlijke mierikswortelsaus.

Geroosterde kip in boter

Lekkere geroosterde boterkip waar we allemaal dol op zijn.

Gebakken karbonade in zijn geheel

Een uitstekend recept voor klassiek gebakken varkenskarbonade in zijn geheel, waar alle vleesliefhebbers van zullen houden.

Gestoofde ganzenbouten uit de oven

Ik ben dol op dit recept voor ganzenbouten in de oven, vooral in het koude seizoen. In dit geval worden de ganzenbouten langzaam en zachtjes geroosterd in de oven, waardoor ze bijzonder mals en sappig worden. Een echte traktatie voor het gehemelte en altijd een hoogtepunt op mijn menu.

Langzaam geroosterd varkensvlees

Dit is een recept voor varkensvlees dat langzaam in de oven wordt geroosterd. Dankzij het lange proces is het vlees zacht en sappig. Het perfecte recept voor een weekendlunch.

Geroosterde varkensknokkel

Deze geroosterde varkensknokkel is extreem sappig, heeft een prachtige gouden kleur en een geweldig aroma.

Geroosterde kippendijen op groenten

Eenvoudige en lekkere geroosterde kippendijen op groenten die je binnen een uur op tafel hebt staan.

Gebraden lamsbout met bot

Recept voor een heerlijke gebraden lamsbout met bot, die meer tijd kost om te bereiden, maar het resultaat is het waard.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

166 recepten

Laat ontbijt

147 recepten

Middagmaal

738 recepten

Diner

687 recepten

Dessert

517 recepten

Gebak

189 recepten

Taarten

106 recepten

Vleesgerechten

360 recepten