ADVERTENTIE

Pompoen pannenkoekjes

Pannenkoekjes hoeven niet altijd van aardappelen te zijn

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 250 g hokkaido puree Toegevoegd aan
  • 1 ei Toegevoegd aan
  • 1 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 12 De Ui Toegevoegd aan
  • 40 g Volvette kwark Toegevoegd aan
  • 4 lepels Glad meel Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • nootmuskaat Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Verse munt Toegevoegd aan
  • om te wrijven olie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We raspen of koken de rauwe pompoen en mixen deze tot een puree.

2. Stap

In de kom voegen we geraspte ui, geplette knoflook, een ei, kwark en fijngehakte kruiden toe.

3. Stap

We roeren en kruiden. We voegen bloem toe en roeren opnieuw.

4. Stap

Als het deeg te dun is, voeg dan meer bloem toe.

5. Stap

Bestrijk de pan met olijfolie en bak de pannenkoeken aan beide kanten.

6. Stap

We serveren het puur of met witte yoghurt of zure room.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten