ADVERTENTIE

Bron :: philly from Getty Images

Pizzasticks van bladerdeeg

Gevulde pizzasticks van bladerdeeg die perfect zijn voor een feestje of een bijeenkomst met vrienden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 2 pakketten Bladerdeeg Toegevoegd aan
  • 150 g Tomatenpuree Toegevoegd aan
  • 150 g Geraspte mozzarella kaas Toegevoegd aan
  • 100 g Hammen Toegevoegd aan
  • 100 g Worsten Toegevoegd aan
  • olijfolie Toegevoegd aan
  • basilicum Toegevoegd aan
  • oregano Toegevoegd aan
  • Zout en zwarte peper om op smaak te brengen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Verwarm om te beginnen de oven voor op 200°C. Pak ondertussen het bladerdeeg uit en rol het uit op een met bloem bestoven plank.

2. Stap

Bestrijk het uitgerolde deeg met tomatenpuree en bestrooi met geraspte kaas.

3. Stap

Voeg gesneden ham en worst toe. Als je van pittig houdt, voeg dan ook wat pittige salami toe, dat smaakt heerlijk.

4. Stap

Bestrooi het deeg vervolgens met basilicum en oregano.

5. Stap

Snijd het deeg vervolgens in repen van ongeveer 2 cm breed.

6. Stap

Snijd het tweede pakje deeg in repen, bestrijk ze met olijfolie en plak ze aan elkaar met de gevoerde reep.

7. Stap

Als de stroken aan elkaar gelijmd zijn, draai ze dan en bestrijk ze met ei.

8. Stap

Als je wilt kun je ze ook bestrooien met sesamzaadjes.

9. Stap

Bak de pizzastroken 15 minuten op 180°C.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Middagmaal

922 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten