ADVERTENTIE
Ongebakken kokosrepen met bosbessenlaag

Ongebakken kokosrepen met bosbessenlaag

Dit was een knaller. Ongebakken, met een flinke dosis kokos, aangevuld met een verse fruitlaag en chocoladeglazuur.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

1e laag

  • 80 havervlokken Toegevoegd aan
  • 10 g cacao Toegevoegd aan
  • 10 g Chocolade-eiwit is niet nodig Toegevoegd aan
  • 20 g Kokosmeel Toegevoegd aan
  • 10 g Gereedschap Toegevoegd aan
  • 10 g Gesmolten kokosolie Toegevoegd aan
  • 60 g banaan Toegevoegd aan
  • 20 g Vloeibaar deel van kokosmelk uit een blikje Toegevoegd aan

2.laag

  • 100 g geraspte kokos Toegevoegd aan
  • 130 Vaste deel van kokosmelk Toegevoegd aan
  • 20 g Vloeibaar deel van kokosmelk Toegevoegd aan
  • 10 g kokosolie Toegevoegd aan
  • 30 g Gereedschap Toegevoegd aan
  • 30 g Je hebt geen eiwit nodig Toegevoegd aan

3.laag

  • 150 g Bijvoorbeeld frambozen Toegevoegd aan
  • 15 g Gouden kolf (poeder) Toegevoegd aan
  • Gereedschap Toegevoegd aan
  • Bosbessen flavdrops of zoetstof naar smaak Toegevoegd aan

4e laag

  • 100 g Hete chocolade Toegevoegd aan
  • 30 ml melk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Voor dit recept hebben we kokosmelk uit blik nodig. Zet het de nacht voor je de cake gaat maken in de koelkast. Wanneer je het blik opent, verwijder je het vaste gedeelte. Ik had 130g 😊

2. Stap

1e laag: Vlokken, cacao, bloem, eiwit mixen we in de mixer. We voegen de rest van de ingrediënten toe en mixen tot de ingrediënten samenkomen. We kunnen ze ook handmatig roeren en vervolgens op de bodem van de met bakpapier beklede vorm drukken.

3. Stap

2e laag: Kokos, kokosolie, honing en proteïne mengen we. Ik heb een hakker gebruikt. Ik bleef mengen totdat er een compacte massa begon te ontstaan. Ik deed het mengsel in een schaal met kokosmelk en roerde tot ik een uniforme kokosmassa had. Ik voegde dit toe aan het eerste deel en zette het in de koelkast.

4. Stap

3e laag: Kook de bosbessen met water en zoetstof. Vervolgens pureren we ze met een staafmixer. We zetten het opnieuw op het vuur, voegen de gouden graan gemengd met water toe en koken het mengsel onder constant roeren tot het indikt. Dan laten we het gedeeltelijk afkoelen. We smeren het afgekoelde mengsel uit over de kokoslaag en zetten het 2 uur in de vriezer.

5. Stap

4e laag: Smelt de melkchocolade in de magnetron en verdeel deze over de taart. Zet het in de koelkast om op te stijven.

Vergelijkbare recepten

Super kokosnoot taart

Liefhebbers van kokos, dit recept is voor jullie. Een veganistisch recept, met een goede dosis kokos

Eenvoudige en snelle koekjes

Snelle, gezonde koekjes gemaakt van drie hoofdingrediënten. Je kunt ze aanvullen en veranderen naar eigen inzicht

Tart met chocoladecrème

Heb je al eens een taart geprobeerd? Dit was mijn eerste. Cacao deeg, frambozenjam, chocoladecrème en een glazuur van robijnchocolade. En dit alles in een lichtere versie zonder veel suiker en zonder bakken.

Ongebakken gezonde aardbeien cheesecake

Ik maak meestal gebakken cheesecakes. Maar ik heb ook een ongebakken versie geprobeerd met aardbeien in een gezondere variant.

Rolade zonder bloem

Rolades... weer een dankbaar, lekker romig dessert. Bezoekers prijzen het altijd. Dit keer een notenversie met chocoladecrème, ook nog eens glutenvrij.

Glutenvrije aardbeientaart

Een taart voor het weekend of voor een feestje? Dit is een heerlijke traktatie, ook mooi om te zien. Bovendien is het redelijk een fit-recept.

Banaan-aardbei ijslolly's

Heb je ooit zelfgemaakte ijslolly's geprobeerd? Je kunt ze gemakkelijk zelf maken. En ook nog eens gezond, doordat je precies weet wat je erin stopt. Deze zijn met banaan en aardbei, maar het maakt niet uit als je geen verse aardbeien in huis hebt.

Kokos ontbijttaart

Houd je van kokos? Bereid dan dit gezonde en heerlijke ontbijt in 'Raffaello' smaak. Zelfs zo'n dessert kan een volwaardig ontbijt vormen.

Vergelijkbare recepten

Super kokosnoot taart

Liefhebbers van kokos, dit recept is voor jullie. Een veganistisch recept, met een goede dosis kokos

Eenvoudige en snelle koekjes

Snelle, gezonde koekjes gemaakt van drie hoofdingrediënten. Je kunt ze aanvullen en veranderen naar eigen inzicht

Tart met chocoladecrème

Heb je al eens een taart geprobeerd? Dit was mijn eerste. Cacao deeg, frambozenjam, chocoladecrème en een glazuur van robijnchocolade. En dit alles in een lichtere versie zonder veel suiker en zonder bakken.

Ongebakken gezonde aardbeien cheesecake

Ik maak meestal gebakken cheesecakes. Maar ik heb ook een ongebakken versie geprobeerd met aardbeien in een gezondere variant.

Rolade zonder bloem

Rolades... weer een dankbaar, lekker romig dessert. Bezoekers prijzen het altijd. Dit keer een notenversie met chocoladecrème, ook nog eens glutenvrij.

Glutenvrije aardbeientaart

Een taart voor het weekend of voor een feestje? Dit is een heerlijke traktatie, ook mooi om te zien. Bovendien is het redelijk een fit-recept.

Banaan-aardbei ijslolly's

Heb je ooit zelfgemaakte ijslolly's geprobeerd? Je kunt ze gemakkelijk zelf maken. En ook nog eens gezond, doordat je precies weet wat je erin stopt. Deze zijn met banaan en aardbei, maar het maakt niet uit als je geen verse aardbeien in huis hebt.

Kokos ontbijttaart

Houd je van kokos? Bereid dan dit gezonde en heerlijke ontbijt in 'Raffaello' smaak. Zelfs zo'n dessert kan een volwaardig ontbijt vormen.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten

Vleesgerechten

372 recepten