ADVERTENTIE

Bron :: canva

Kokoskoekjes

Probeer dit snelle, makkelijke maar heerlijke kokoskoekjesrecept. De ingrediënten zijn eenvoudig, maar het eindresultaat zal op iedereen indruk maken!

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 200 g Meel Toegevoegd aan
  • 100 g margarine Toegevoegd aan
  • 100 g bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 1 db ei Toegevoegd aan
  • 12 Pakket Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Pakket vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 100 g geraspte kokos Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Meng de bloem en het bakpoeder in een grote kom. Het is aan te raden om dit mengsel goed door te werken voor een gelijkmatige verdeling.

2. Stap

Voeg de margarine, poedersuiker, vanillesuiker en het ei toe. Meng tot de ingrediënten goed gecombineerd zijn. Op dit punt moet het deeg romig maar nog steeds stevig zijn.

3. Stap

Vorm balletjes ter grootte van walnoten en rol ze door het kokosschaafsel. Mijn ervaring is dat het altijd goed is om veel kokosschaafsel te hebben, zodat elk balletje royaal bedekt is.

4. Stap

Leg de balletjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de koekjes zit, want ze kunnen tijdens het bakken iets opzwellen.

5. Stap

Bak in een voorverwarmde oven op 180 °C gedurende 15-20 minuten of tot de koekjes goudbruin zijn. Voor mij zijn ze meestal het lekkerst na 18 minuten, maar dit verschilt per oven, dus ik raad je zeker aan om de eerste paar koekjes te bekijken om te zien hoe lang het duurt voordat ze perfect goudbruin zijn.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Diner

807 recepten

Ontbijt

207 recepten

Laat ontbijt

177 recepten

Middagmaal

874 recepten

Dessert

629 recepten

Gebak

203 recepten

Taarten

130 recepten

Vleesgerechten

420 recepten

Pasta

113 recepten