ADVERTENTIE
Kaas- en jamtaart

Kaas- en jamtaart

Een weekend bakidee of een taart voor op reis - een eenvoudige bakplaat taart met klodders kwark en jam.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
20

Vaak

  • 250 g Gladde speltmeel Toegevoegd aan
  • 100 g Rietsuiker Toegevoegd aan
  • 2 ei Toegevoegd aan
  • 200 ml melk Toegevoegd aan
  • 30 g kokosolie Toegevoegd aan
  • 1 theelepel bakpoeder Toegevoegd aan

Naar de top

  • 250 g Kwark van het hart Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 20 g Gouden klasse Toegevoegd aan
  • 1 el Tussen Toegevoegd aan
  • jam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Klop de eieren op met suiker. Voeg melk en gesmolten kokosolie toe (niet warm). Meng en zeef de bloem met bakpoeder. Meng alles goed door elkaar. Giet het bereide beslag op een bakplaat bekleed met bakpapier.

2. Stap

In een kom mixen we kwark, eieren, goudklas en honing.

3. Stap

Op het deeg leggen we hoopjes kwarkmengsel en vervolgens hoopjes jam.

4. Stap

Zet deze voorbereide taart ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Gebak

194 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Taarten

115 recepten