ADVERTENTIE

Bron :: Freepik

Gerookt Geplooid Varkensvlees

Dit gerookt geplooid varkensvlees wordt langzaam en op lage temperatuur gekookt om het super mals te maken, en vervolgens gemengd met een rokerige, pittige saus. Het perfecte gerecht dat het goed doet op elke BBQ feest.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Varkensvlees en Wrijf

  • 4 kg Ontbeende varkensschouder Toegevoegd aan
  • 3 eetlepel bruine suiker Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel Paprika Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 eetlepel zout Toegevoegd aan

BBQ Saus

  • 2 kopjes ketchup Toegevoegd aan
  • 1 Kop appelciderazijn Toegevoegd aan
  • 1 Kop bruine suiker Toegevoegd aan
  • 2 eetlepel Worcestershiresaus Toegevoegd aan
  • 1 lepel vloeibare rook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

540 min.
1. Stap

Bereid het varkensvlees voor door het droog te deppen en een rub van bruine suiker, paprika, zwarte peper en zout aan te brengen. Laat minstens één uur rusten in de koelkast.

2. Stap

Verwarm de roker voor op 225°F (107°C).

3. Stap

Rook de varkensschouder totdat een vleesthermometer die in het dikste deel is gestoken 195°F (91°C) aangeeft, ongeveer 8-10 uur.

4. Stap

Verwijder het varkensvlees uit de roker en laat het 15 minuten rusten, trek vervolgens het varkensvlees in stukken met vorken.

5. Stap

Terwijl het varkensvlees rust, bereid je de BBQ saus door ketchup, appelciderazijn, bruine suiker, Worcestershiresaus en vloeibare rook in een steelpan te combineren. Laat het op middelhoog vuur sudderen tot de suiker is opgelost.

6. Stap

Meng het varkensvlees goed met de BBQ-saus tot het goed bedekt is.

7. Stap

Serveer de gerookte pulled pork op een broodje met coleslaw en geniet van je zelfgemaakte BBQ-feest.

Vergelijkbare recepten

Gemarineerde varkenskoteletten

Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.

Hartig goulash stoofpot recept

Goulash stoofpot is een gerecht dat we graag serveren in ons gezin. Ik heb het al ontelbare keren gemaakt en het is een gerecht dat vooral lekker is op koude winterdagen. Bevredigend rundvlees wordt gekookt met groenten en tomaten om een stevige soep te maken. Ook al duurt de bereiding langer, het resultaat is overtuigend qua smaak en textuur.

Stevige Goulashsoep Oudejaarsavond

Een hartige, kruidige goulashsoep die perfect is om de Oudejaarsavond door te komen of om een kater te bestrijden op Nieuwjaarsdag. Ze is rijk aan aroma's van paprika, tijm, marjolein en laurier en wordt bereid met aardappelen, wortels en natuurlijk rundvlees.

Hoe maak je Perfect Gestoofd Varkensvlees

Gestoofd pulled pork is een comfortfoodklassieker die perfect is voor een familiediner, een cookout of een elegant feestje.

Rustiek stoofpotje van gehakt

Deze robuuste, stevige stoofpot is meer dan eens onze reddingslijn geweest op koude winterdagen. De frisheid van groenten en aardappelen in combinatie met de hartige smaak van gehakt zorgt voor een heerlijke combinatie. Voeg toast of vers stokbrood toe en de dag is gered. Elke lepel herinnert me aan de vele keren dat we dit gerecht met plezier en enthousiasme hebben bereid en geproefd.

Klassieke Krokante Eendensteak Frites

Duck Steak Frites zet de typische Franse lekkernij van steak frites op zijn kop door de goede oude biefstuk te vervangen door de verfijning van eend.

Rundergoulash op bier

Recept voor een heerlijke stoofpot van rundvlees op donker bier.

Rundvlees sauté

Een smakelijk recept voor rundvlees sauté, waar je verliefd op zult worden.

Vergelijkbare recepten

Gemarineerde varkenskoteletten

Lekkere en sappige gemarineerde varkenskoteletten, vooral populair tijdens het BBQ seizoen. Deze gekruide steaks zijn het beste als ze een nacht worden gemarineerd, zodat ze genoeg tijd hebben om alle heerlijke smaken van de marinade te absorberen.

Hartig goulash stoofpot recept

Goulash stoofpot is een gerecht dat we graag serveren in ons gezin. Ik heb het al ontelbare keren gemaakt en het is een gerecht dat vooral lekker is op koude winterdagen. Bevredigend rundvlees wordt gekookt met groenten en tomaten om een stevige soep te maken. Ook al duurt de bereiding langer, het resultaat is overtuigend qua smaak en textuur.

Stevige Goulashsoep Oudejaarsavond

Een hartige, kruidige goulashsoep die perfect is om de Oudejaarsavond door te komen of om een kater te bestrijden op Nieuwjaarsdag. Ze is rijk aan aroma's van paprika, tijm, marjolein en laurier en wordt bereid met aardappelen, wortels en natuurlijk rundvlees.

Hoe maak je Perfect Gestoofd Varkensvlees

Gestoofd pulled pork is een comfortfoodklassieker die perfect is voor een familiediner, een cookout of een elegant feestje.

Rustiek stoofpotje van gehakt

Deze robuuste, stevige stoofpot is meer dan eens onze reddingslijn geweest op koude winterdagen. De frisheid van groenten en aardappelen in combinatie met de hartige smaak van gehakt zorgt voor een heerlijke combinatie. Voeg toast of vers stokbrood toe en de dag is gered. Elke lepel herinnert me aan de vele keren dat we dit gerecht met plezier en enthousiasme hebben bereid en geproefd.

Klassieke Krokante Eendensteak Frites

Duck Steak Frites zet de typische Franse lekkernij van steak frites op zijn kop door de goede oude biefstuk te vervangen door de verfijning van eend.

Rundergoulash op bier

Recept voor een heerlijke stoofpot van rundvlees op donker bier.

Rundvlees sauté

Een smakelijk recept voor rundvlees sauté, waar je verliefd op zult worden.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

86 recepten

Laat ontbijt

99 recepten

Middagmaal

590 recepten

Diner

554 recepten

Dessert

348 recepten

Gebak

152 recepten

Taarten

74 recepten

Vleesgerechten

293 recepten