ADVERTENTIE

Bron :: Szakaly from Getty Images

Gegrilde hokkaido

Recept voor lekkere gegrilde hokkaido, geschikt als bijgerecht bij het hoofdgerecht.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stuk Pompoen uit Hokkaido Toegevoegd aan
  • 4 lepels Olijfolie Toegevoegd aan
  • 1 lepel Zeezout Toegevoegd aan
  • 1 lepel Gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Maak eerst de hokkaido pompoen klaar. Je hoeft hem niet te schillen, ik raad alleen aan om hem goed te wassen, want de schil is eetbaar en geeft een interessante smaak aan de pompoen als je hem grilt. Snijd de pompoen doormidden, verwijder de zaden en snijd in plakken van ongeveer een centimeter dik.

2. Stap

Doe de hokkaidoplakjes in een kom en voeg de olijfolie, zout en paprikapoeder toe. Meng alles goed om de kruiden gelijkmatig te verdelen.

3. Stap

Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Grill de pompoen ongeveer 5-7 minuten aan elke kant.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Diner

812 recepten

Ontbijt

210 recepten

Laat ontbijt

180 recepten

Middagmaal

880 recepten

Dessert

631 recepten

Gebak

203 recepten

Taarten

130 recepten

Vleesgerechten

423 recepten

Pasta

113 recepten