ADVERTENTIE
Fruit Dessert met Gelatine en Kwark

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark

Kwarkbodem met fruitgelei

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

MAND

  • 500 g klonterige kwark Toegevoegd aan
  • 2 stuk ei Toegevoegd aan
  • 1 stuk vanillepudding Toegevoegd aan
  • 3 el Zoetstof Toegevoegd aan

VRUCHTENGELEI

  • 200 g Bevroren bessenfruit Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Rode gelatine Dr Oetker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

MANDJE: Meng alles samen en laat het bakken. 170°C/ongeveer 40 min.

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark - stap voor stap bereiding 1
2. Stap

VRUCHTENGELEI: We leggen het fruit op de al gekoelde korst.

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark - stap voor stap bereiding 1
3. Stap

We bereiden de gelatine volgens de instructies (we doen gelatinepoeder en 2 el suiker in 250 ml water, koken ongeveer 1 min., Haal van het vuur en roer tot het dikker wordt) en gieten het licht afgekoeld over het fruit. We zetten het minstens een uur in de koelkast.

Fruit Dessert met Gelatine en Kwark - stap voor stap bereiding 1

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Gebak

194 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Taarten

115 recepten