ADVERTENTIE
Dikke Minestrone groentesoep

Dikke Minestrone groentesoep

Dit is een Italiaanse soep, het kan gemaakt worden van verse maar ook bevroren groenten, als je weinig tijd hebt om te koken :).

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 1000 g Bevroren minestrone groenten Toegevoegd aan
  • 2000 ml water Toegevoegd aan
  • 8 Teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 50 g selderij Toegevoegd aan
  • 12 koolrabi Toegevoegd aan
  • boter Toegevoegd aan
  • 50 g pasta Toegevoegd aan
  • 100 ml ketchup Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

In een grotere pan doen we ingevroren minestrone groenten, voegen we water, zout en peper toe,geef het aan de kook.

2. Stap

We reinigen de selderij, koolrabi en rasp het. We bakken knoflook in boter en voegen geraspte selderij en koolrabi toe, laten het stoven en voegen het toe aan de soep.

3. Stap

Bak eerst de pasta tot deze bleekbruin is, kook dan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg ook toe aan de soep samen met ketchup en breng op smaak met zout en peper. Serveer met kaas,,eet smakelijk.

4. Stap

Advies: Natuurlijk is soep van verse groente beter, maar als je bij Lidl een Italiaanse minestrone mix koopt, kun je deze een beetje naar eigen smaak aanpassen. Het is niet alleen smakelijk, maar bespaart ook wat tijd.

Vergelijkbare recepten

Courgettesoep

Maak deze lichte roomsoep klaar tijdens het courgetteseizoen. Gezond, smakelijk, voedzaam.

Veganistische linzenstoofpot

Deze verwarmende en voedzame vegan linzenstoofpot is een absolute favoriet geworden in ons gezin! Zoals de meeste soepen en stoofschotels smaakt het de volgende dag nog beter als alle smaken goed zijn doorgetrokken. Maar zelfs vers bereid doet het hart van elke soepliefhebber sneller kloppen.

Eiersoep zoals oma die vroeger maakte in 30 minuten

Eiersoep is een van de eenvoudigste en toch lekkerste soepen die ik ooit heb gemaakt. Het is snel en moeiteloos klaar te maken, gezond en rijk aan eiwitten. Ik leerde dit recept van mijn oma en heb het sindsdien ontelbare keren gemaakt tot groot genoegen van mijn gezin. De hoofdingrediënten zijn natuurlijk eieren, fijne kruiden en heerlijke groenten.

Klassieke vegetarische wortelstoofpot

Klassieke wortelstoofpot is een van mijn absolute lievelingsgerechten. Het doet me altijd denken aan mijn kindertijd en de troostrijke gerechten van mijn oma. Dit hartige gerecht is gemakkelijk te maken en ideaal voor koude dagen. Deze vegetarische stoofpot kost ongeveer 60 minuten om te bereiden, maar geloof me, het is elke minuut waard.

Vegetarische preisoep, snel en makkelijk

Ik ben dol op soepen in welke vorm dan ook en maak ze vaak klaar. Een van mijn favoriete variaties is vegetarische preisoep. Het is niet alleen gezond, maar ook erg lekker en heerlijk romig. Op kille avonden zorgt het voor precies de juiste hoeveelheid warmte en gezelligheid. Ik heb dit recept vaak gemaakt voor mijn familie en vrienden en wil het graag met jullie delen.

Spruitjessoep recept

Dit recept voor spruitjessoep is absoluut een van onze favorieten, en we bewonderen het altijd op onze familietafel. De romige textuur en volle smaak die het recept produceert is elke keer weer een genot. Geloof ons als we zeggen dat je er niet genoeg van zult krijgen om het weer op te scheppen!

Schupfnudeln met zuurkool Home Cooking

Schupfnudeln met zuurkool is een echt feel-good gerecht en doet me altijd denken aan de stevige gerechten uit de traditionele Duitse keuken van mijn oma. De combinatie van de stevige Schupfnudeln en de zure smaak van de zuurkool zorgt voor een hemelse bereiding. Ik heb dit recept al zo vaak gemaakt dat ik echt veel trucjes en tips heb om te delen en ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als wij in ons gezin.

Kippensoep met noedels zoals mama ze vroeger maakte

Deze kippensoep met noedels zoals mama die vroeger maakte, is een gerecht dat diepe emotionele herinneringen oproept. De soep, die vaak onze lunch was als ik thuiskwam van school, heeft nog steeds de smaak van mijn kindertijd. In de loop der jaren heb ik er mijn eigen variaties en aanpassingen aan toegevoegd, maar de essentie van het recept blijft hetzelfde als het origineel van mijn moeder.

Vergelijkbare recepten

Courgettesoep

Maak deze lichte roomsoep klaar tijdens het courgetteseizoen. Gezond, smakelijk, voedzaam.

Veganistische linzenstoofpot

Deze verwarmende en voedzame vegan linzenstoofpot is een absolute favoriet geworden in ons gezin! Zoals de meeste soepen en stoofschotels smaakt het de volgende dag nog beter als alle smaken goed zijn doorgetrokken. Maar zelfs vers bereid doet het hart van elke soepliefhebber sneller kloppen.

Eiersoep zoals oma die vroeger maakte in 30 minuten

Eiersoep is een van de eenvoudigste en toch lekkerste soepen die ik ooit heb gemaakt. Het is snel en moeiteloos klaar te maken, gezond en rijk aan eiwitten. Ik leerde dit recept van mijn oma en heb het sindsdien ontelbare keren gemaakt tot groot genoegen van mijn gezin. De hoofdingrediënten zijn natuurlijk eieren, fijne kruiden en heerlijke groenten.

Klassieke vegetarische wortelstoofpot

Klassieke wortelstoofpot is een van mijn absolute lievelingsgerechten. Het doet me altijd denken aan mijn kindertijd en de troostrijke gerechten van mijn oma. Dit hartige gerecht is gemakkelijk te maken en ideaal voor koude dagen. Deze vegetarische stoofpot kost ongeveer 60 minuten om te bereiden, maar geloof me, het is elke minuut waard.

Vegetarische preisoep, snel en makkelijk

Ik ben dol op soepen in welke vorm dan ook en maak ze vaak klaar. Een van mijn favoriete variaties is vegetarische preisoep. Het is niet alleen gezond, maar ook erg lekker en heerlijk romig. Op kille avonden zorgt het voor precies de juiste hoeveelheid warmte en gezelligheid. Ik heb dit recept vaak gemaakt voor mijn familie en vrienden en wil het graag met jullie delen.

Spruitjessoep recept

Dit recept voor spruitjessoep is absoluut een van onze favorieten, en we bewonderen het altijd op onze familietafel. De romige textuur en volle smaak die het recept produceert is elke keer weer een genot. Geloof ons als we zeggen dat je er niet genoeg van zult krijgen om het weer op te scheppen!

Schupfnudeln met zuurkool Home Cooking

Schupfnudeln met zuurkool is een echt feel-good gerecht en doet me altijd denken aan de stevige gerechten uit de traditionele Duitse keuken van mijn oma. De combinatie van de stevige Schupfnudeln en de zure smaak van de zuurkool zorgt voor een hemelse bereiding. Ik heb dit recept al zo vaak gemaakt dat ik echt veel trucjes en tips heb om te delen en ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als wij in ons gezin.

Kippensoep met noedels zoals mama ze vroeger maakte

Deze kippensoep met noedels zoals mama die vroeger maakte, is een gerecht dat diepe emotionele herinneringen oproept. De soep, die vaak onze lunch was als ik thuiskwam van school, heeft nog steeds de smaak van mijn kindertijd. In de loop der jaren heb ik er mijn eigen variaties en aanpassingen aan toegevoegd, maar de essentie van het recept blijft hetzelfde als het origineel van mijn moeder.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten

Vleesgerechten

372 recepten