ADVERTENTIE

Bananencake

Een cake zonder eieren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 120 g fijne havervlokken Toegevoegd aan
  • 120 ml Volle melk Toegevoegd aan
  • 1 banaan Toegevoegd aan
  • 40 g Pindakaas Toegevoegd aan
  • 1 lepel Laad de vertaling op Toegevoegd aan
  • 1 lepel Van rijststroop andere zoetstoffen Toegevoegd aan
  • 1 lepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • Klein fruit Toegevoegd aan
  • Noten Toegevoegd aan
  • of Kokoschocolade op het oppervlak van de taart Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Mix de banaan met de haver.

2. Stap

We voegen de overige ingrediënten toe, melk, pindakaas, bakpoeder, carob en siroop. Alles grondig kloppen.

3. Stap

We scheppen vaak met een lepel in een siliconen vorm of we smeren het uit op bakpapier en zetten het op een bakplaat.

4. Stap

Op de top leggen we naar smaak, ik heb voor bosbessen gekozen.

5. Stap

We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het op 180/30 minuten of naar behoefte. (test met een spies)

6. Stap

We selecteren, laten afkoelen en zo halen we uit de vorm.

7. Stap

De taart is zacht van binnen.

8. Stap

Eet smakelijk!

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Gebak

194 recepten

Taarten

115 recepten