ADVERTENTIE

Bron :: arfo from Getty Images

Varkensvlees op champignons

Recept voor het perfecte varkensvlees met champignons en jus.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 500 g Van varkensvlees Toegevoegd aan
  • 250 g Champignon Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 2 el Meel Toegevoegd aan
  • 500 ml Runderbouillon Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • komijn Toegevoegd aan
  • Zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 el Plantaardige olie Toegevoegd aan
  • suiker Toegevoegd aan
  • azijn Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

75 min.
1. Stap

Snijd het vlees in blokjes en kruid met zout. Maak de champignons schoon en hak ze fijn.

2. Stap

Verhit de olie in een koekenpan en voeg de fijngesneden ui en knoflook toe.

3. Stap

Als de uien goudbruin kleuren, voeg je het vlees toe en bak je het bruin.

4. Stap

Voeg dan de gesneden champignons, komijn en een beetje peper toe en giet de bouillon over alles.

5. Stap

Laat het vlees ongeveer een uur sudderen. Voeg dan de in water opgeloste bloem toe, roer en laat nog even sudderen.

6. Stap

Breng op smaak met zout, suiker en azijn.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Gebak

202 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Dessert

583 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten