ADVERTENTIE

Bron :: kwasny221 from Getty Images

Spaghetti Bolognese van gehakt

Spaghetti bolognese van gehakt die je in 30 minuten op tafel kunt zetten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 400 g Rundergehakt Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 Anjers Knoflook Toegevoegd aan
  • 1 Lepels Olijfolie Toegevoegd aan
  • 400 g Tomaten in blik Toegevoegd aan
  • 1 Lepel oregano Toegevoegd aan
  • Een snufje zout en peper Toegevoegd aan
  • 400 g spaghetti Toegevoegd aan
  • Geraspte parmezaanse kaas om te serveren Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Fruit in een diepe koekenpan de fijngesneden ui in olijfolie goudbruin. Voeg de geperste knoflook toe en bak mee.

2. Stap

Voeg het gehakt toe en bak het goed door. Gebruik een lepel om het tijdens het bakken in kleinere stukjes te breken. Het is belangrijk om het vlees goed te bakken zodat het lekker knapperig wordt.

3. Stap

Voeg de tomaten uit blik toe. Als je verse tomaten gebruikt, is het beter om ze eerst te pellen en in kleine stukjes te snijden. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan tomaten uit blik, die intenser van smaak zijn in de winter.

4. Stap

Breng vervolgens op smaak met zout en peper en voeg oregano toe. Laat de saus na het mengen onder het deksel ongeveer 30 minuten op laag vuur borrelen.

5. Stap

Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ik voeg altijd een eetlepel olijfolie toe aan het water zodat de spaghetti niet plakt.

6. Stap

Giet de afgewerkte spaghetti af en meng met de saus. Serveer met geraspte parmezaanse kaas.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

587 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Slowaaks

4 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Taarten

123 recepten