ADVERTENTIE
Bron :: MSPhotographic from Getty Images
Maïsbrood
Lekker en licht zoet maïsbrood dat je niet alleen voor zijn smaak, maar ook voor zijn eenvoud zal houden.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 200 g maïsmeel
- 300 g gewoon meel
- 1 Artikel zout
- 1 Artikel suiker
- 7 g Droge gist
- 450 ml Warm water
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Meng in een kom beide soorten meel, zout, suiker en gist.
2. Stap
Voeg geleidelijk warm water toe en roer totdat u een glad deeg krijgt.
3. Stap
Leg de vertaalde tekst op een ingevette bakvorm en laat ongeveer anderhalf uur rijzen.
4. Stap
Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood ongeveer 40 minuten.
5. Stap
Laat het brood volledig afkoelen voordat je het serveert.