ADVERTENTIE

Bron :: FB: Zákusky - koláčiky a dobré jedlo.

Gistpuddingkoeken

Recept voor heerlijke gistpuddingkoeken die ik in het weekend bak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Vaak

  • 500 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 50 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 verpakking Instant gist Toegevoegd aan
  • 1 kopje Warme melk Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan

Pudding

  • 2 pakketten chocoladepudding Toegevoegd aan
  • 5 eetlepels suiker Toegevoegd aan
  • 12 l melk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

We bereiden het gistdeeg voor - met bloem, suiker, gist, warme melk, zout, eieren en boter.

2. Stap

We laten het deeg ongeveer een uur rijzen in een warme omgeving, totdat het in volume is verdubbeld.

3. Stap

Bereid intussen de pudding volgens de instructies op de verpakking. Laat de pudding afkoelen.

4. Stap

We rollen het gerezen deeg uit, smeren de afgekoelde pudding erop en rollen het op.

5. Stap

We zetten de taart in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 20-25 minuten.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten