ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varíme a Pečieme s Ljukom

Geroosterde varkensnek met kool en knoedel

Een traditioneel Slowaaks recept dat elke liefhebber van huisgemaakte keuken zal verrukken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Ham

  • 1 kg hals Toegevoegd aan
  • 4 lepels olie Toegevoegd aan
  • 1 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 stukjes knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan

Kool

  • 1 stukjes Witte kool Toegevoegd aan
  • 1 theelepel appelciderazijn Toegevoegd aan
  • 1 theelepel suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. Terwijl de oven voorverwarmt, verwarmt u 2 eetlepels olie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de varkensnek toe en bak deze aan alle kanten goudbruin.

2. Stap

Voeg de gesneden ui en knoflook toe en bak ze tot ze zacht en goudbruin zijn. Bestrooi met zout en peper.

3. Stap

Verplaats de varkensnek en ui naar de braadpan en bak ze ongeveer 1 uur en 30 minuten in de oven, of tot het vlees volledig zacht is.

4. Stap

Terwijl het varkensnek wordt gebakken, begin met het bereiden van de kool. Snijd de kool in dunne reepjes.

5. Stap

Smelt in een pan op middelhoog vuur 2 eetlepels boter. Voeg de kool toe en bak tot het zacht en goudbruin is. Voeg suiker en azijn toe en roost het nog een paar minuten.

Vergelijkbare recepten

Kip met kool

Recept voor heerlijke gebraden kippenpoten geserveerd met gestoofde koolsla.

Geroosterde eend met gestoofde rode kool

Eerlijke langzaam geroosterde eend met gestoofde rode kool.

Geroosterde eend met kool

Een smakelijk recept voor geroosterde eend, geserveerd met kool en knoedels.

Aardappel- en zuurkoolschotel

De aardappel-zuurkoolschotel uit de Zwabische keuken is een van mijn favoriete gerechten, vooral in het koude seizoen. De combinatie van aardappelen en zuurkool lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar het smaakt sensationeel goed. De aardappelschotel is een stevige, verwarmende maaltijd, perfect voor de koude herfst- en winterdagen.

Kwartjes kip met aardappelen

Geroosterde kip kwartjes met aardappelen en olijven.

Aardappel- en savooiekoolschotel met asperges

Deze stevige ovenschotel met aardappelen en kool is een favoriet gerecht in mijn familie. Het is een traditioneel recept dat ik vaak maak en steeds weer aanpas - een mengsel van geroosterde aardappelen, romige saus met sappige kool en knapperige kaas.

Kalfsvleesdij op groenten

Probeer deze heerlijke kalfsvleesdij op groenten.

Aardappelen met zuurkool

Traditioneel gerecht dat vooral populair is tijdens de wintermaanden.

Vergelijkbare recepten

Kip met kool

Recept voor heerlijke gebraden kippenpoten geserveerd met gestoofde koolsla.

Geroosterde eend met gestoofde rode kool

Eerlijke langzaam geroosterde eend met gestoofde rode kool.

Geroosterde eend met kool

Een smakelijk recept voor geroosterde eend, geserveerd met kool en knoedels.

Aardappel- en zuurkoolschotel

De aardappel-zuurkoolschotel uit de Zwabische keuken is een van mijn favoriete gerechten, vooral in het koude seizoen. De combinatie van aardappelen en zuurkool lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar het smaakt sensationeel goed. De aardappelschotel is een stevige, verwarmende maaltijd, perfect voor de koude herfst- en winterdagen.

Kwartjes kip met aardappelen

Geroosterde kip kwartjes met aardappelen en olijven.

Aardappel- en savooiekoolschotel met asperges

Deze stevige ovenschotel met aardappelen en kool is een favoriet gerecht in mijn familie. Het is een traditioneel recept dat ik vaak maak en steeds weer aanpas - een mengsel van geroosterde aardappelen, romige saus met sappige kool en knapperige kaas.

Kalfsvleesdij op groenten

Probeer deze heerlijke kalfsvleesdij op groenten.

Aardappelen met zuurkool

Traditioneel gerecht dat vooral populair is tijdens de wintermaanden.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

166 recepten

Laat ontbijt

147 recepten

Middagmaal

738 recepten

Diner

687 recepten

Dessert

517 recepten

Gebak

189 recepten

Taarten

106 recepten

Vleesgerechten

360 recepten