ADVERTENTIE

Bron :: George Dolgikh from Canva

Gekookte noten

Recept voor gekookte noten. Door ze te koken verleng je hun levensduur, worden ze niet bitter, worden ze niet geel en gaan ze de hele winter mee.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
5
  • walnoten Toegevoegd aan
  • hazelnoten Toegevoegd aan
  • Pecannoten Toegevoegd aan
  • Cashewnoten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Doe de droge noten in de potten.

2. Stap

Wikkel ze in en steriliseer ze ongeveer 20 minuten in een afsluitbare pan die half gevuld is met water.

3. Stap

Haal ze uit de pan en klap het deksel naar beneden om ze goed op te vangen.

4. Stap

Wikkel ze in een deken en laat ze afkoelen.

Vergelijkbare recepten

Snel en makkelijk zelfgemaakte ingemaakte uien

Deze zijn zo simpel om te maken en smaken veel beter dan alles wat je in de winkel kunt kopen!

Eenvoudige Mosterd Gekookte Eieren

De pittigheid van mosterd gemengd met de rijkdom van gekookte eieren is niets minder dan culinaire magie.

Aardappelen gekookt in de schil

Een manier om aardappelen te bereiden is door ze in de schil te koken. De bereiding van dit recept is snel en moeiteloos. In de praktijk moet je er alleen voor zorgen dat je niet vergeet om de aardappelen op tijd uit de pan te halen.

Gekookte pompoen met ananas

Het recept voor ingemaakte pompoen met ananas is mijn favoriet geworden, niet alleen vanwege de zoete en licht exotische smaak, maar ook vanwege de makkelijke bereiding en lange houdbaarheid. Het is een geweldige manier om tijdens de koude wintermaanden van een zomers voorproefje te genieten. Ik raad het iedereen die van zowel pompoen als ananas houdt aan om te proberen.

Zachtgekookte eieren

Ik maak regelmatig zachtgekookte eieren klaar als ontbijt, vooral in het weekend als het gewoon tijd is om even te genieten. Het is een geweldige manier om de dag te beginnen met iets snels, levendigs en lekkers. Bovendien is het een gerecht dat veel mogelijkheden biedt - je kunt het serveren met toast, verse kruiden of zelfs avocado.

Champignons roomsaus recept

Ik ken dit recept uit mijn kindertijd, toen mijn oma een romige champignonsaus maakte waar we allemaal dol op waren. Sindsdien gebruik ik haar recept als mijn geheime wapen voor een snel, makkelijk en heerlijk gerecht dat altijd in de smaak valt. Of het nu over pasta, vlees of groenten geserveerd wordt, deze romige champignonsaus is altijd een schot in de roos.

Verfijnde Rodekool uit een Pot

Dit eenvoudige recept helpt u om de smaakervaring van rodekool uit een pot te verbeteren. Met slechts een paar extra ingrediënten wordt de rodekool een fijn bijgerecht, dat perfect past bij geroosterd vlees of vis.

Vergelijkbare recepten

Snel en makkelijk zelfgemaakte ingemaakte uien

Deze zijn zo simpel om te maken en smaken veel beter dan alles wat je in de winkel kunt kopen!

Eenvoudige Mosterd Gekookte Eieren

De pittigheid van mosterd gemengd met de rijkdom van gekookte eieren is niets minder dan culinaire magie.

Aardappelen gekookt in de schil

Een manier om aardappelen te bereiden is door ze in de schil te koken. De bereiding van dit recept is snel en moeiteloos. In de praktijk moet je er alleen voor zorgen dat je niet vergeet om de aardappelen op tijd uit de pan te halen.

Gekookte pompoen met ananas

Het recept voor ingemaakte pompoen met ananas is mijn favoriet geworden, niet alleen vanwege de zoete en licht exotische smaak, maar ook vanwege de makkelijke bereiding en lange houdbaarheid. Het is een geweldige manier om tijdens de koude wintermaanden van een zomers voorproefje te genieten. Ik raad het iedereen die van zowel pompoen als ananas houdt aan om te proberen.

Zachtgekookte eieren

Ik maak regelmatig zachtgekookte eieren klaar als ontbijt, vooral in het weekend als het gewoon tijd is om even te genieten. Het is een geweldige manier om de dag te beginnen met iets snels, levendigs en lekkers. Bovendien is het een gerecht dat veel mogelijkheden biedt - je kunt het serveren met toast, verse kruiden of zelfs avocado.

Champignons roomsaus recept

Ik ken dit recept uit mijn kindertijd, toen mijn oma een romige champignonsaus maakte waar we allemaal dol op waren. Sindsdien gebruik ik haar recept als mijn geheime wapen voor een snel, makkelijk en heerlijk gerecht dat altijd in de smaak valt. Of het nu over pasta, vlees of groenten geserveerd wordt, deze romige champignonsaus is altijd een schot in de roos.

Verfijnde Rodekool uit een Pot

Dit eenvoudige recept helpt u om de smaakervaring van rodekool uit een pot te verbeteren. Met slechts een paar extra ingrediënten wordt de rodekool een fijn bijgerecht, dat perfect past bij geroosterd vlees of vis.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

166 recepten

Laat ontbijt

147 recepten

Middagmaal

738 recepten

Diner

687 recepten

Dessert

517 recepten

Gebak

189 recepten

Taarten

106 recepten

Vleesgerechten

360 recepten