ADVERTENTIE

Gefermenteerde pannenkoeken

Zacht en luchtig tegelijkertijd

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 5 g verse gist Toegevoegd aan
  • 100 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 150 ml melk Toegevoegd aan
  • 12 lepel kokossuiker Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Kaneel Toegevoegd aan
  • jam Toegevoegd aan
  • fruit Toegevoegd aan
  • naar smaak yoghurt Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Verkruimel de gist in de lauwe melk en voeg suiker toe. Meng grondig en laat 15 minuten staan.

2. Stap

Vervolgens voegen we bloem en kaneel toe.

3. Stap

Meng grondig. Het deeg is een beetje dunner dan klassieke pannenkoekjes.

4. Stap

Smeer de pan met kokosolie of ghee boter en bak aan beide kanten.

5. Stap

Ik serveerde pannenkoeken met fruit en abrikozenjam.

6. Stap

Eet smakelijk!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

587 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Slowaaks

4 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Taarten

123 recepten