ADVERTENTIE

Bron :: Oleksandr Prokopenko from Getty Images

Gebakken bloemkool in beslag

Recept voor heerlijke gebakken bloemkool in beslag, geschikt voor het avondeten of als bijgerecht bij het hoofdgerecht.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 stukjes Grote bloemkool Toegevoegd aan
  • 150 g Gewoon meel Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Kruiden Toegevoegd aan
  • Olie om te bakken Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Bereid eerst de bloemkool voor. Verdeel hem in kleinere rozetten en kook hem ongeveer 10 minuten in gezouten water.

2. Stap

Maak vervolgens het deeg. Meng in een kom de bloem, eieren, zout en peper.

3. Stap

Rol elke rozet in het deeg.

4. Stap

Bak de bloemkool vervolgens in hete olie aan beide kanten goudbruin.

Vergelijkbare recepten

Gefrituurde bloemkool, eenvoudig bereid

Ik ben dol op gebakken bloemkool. Het is een recept dat ik keer op keer maak. De bloemkool wordt knapperig en smakelijk en krijgt altijd lovende kritieken van al mijn gasten. De totale bereidingstijd is ongeveer 35 minuten en het recept is genoeg voor ongeveer 4 porties. Je hebt niet veel ingrediënten nodig en het hele proces is vrij eenvoudig.

Rode kerstkool met appels

Verse rode kool is een must tijdens de feestdagen. Dit recept met appel en rode kool is een traditie bij ons thuis en brengt het beste van de herfst en Kerstmis samen. De zoete appels en hartige rode kool vullen elkaar perfect aan en, afhankelijk van je voorkeur, kan het verfijnd worden met kruidnagel of kaneel.

Verfijnde Rodekool uit een Pot

Dit eenvoudige recept helpt u om de smaakervaring van rodekool uit een pot te verbeteren. Met slechts een paar extra ingrediënten wordt de rodekool een fijn bijgerecht, dat perfect past bij geroosterd vlees of vis.

Aardappel- en zuurkoolschotel

De aardappel-zuurkoolschotel uit de Zwabische keuken is een van mijn favoriete gerechten, vooral in het koude seizoen. De combinatie van aardappelen en zuurkool lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar het smaakt sensationeel goed. De aardappelschotel is een stevige, verwarmende maaltijd, perfect voor de koude herfst- en winterdagen.

Veganistische linzenstoofpot

Deze verwarmende en voedzame vegan linzenstoofpot is een absolute favoriet geworden in ons gezin! Zoals de meeste soepen en stoofschotels smaakt het de volgende dag nog beter als alle smaken goed zijn doorgetrokken. Maar zelfs vers bereid doet het hart van elke soepliefhebber sneller kloppen.

Apfel-Rodekool

Een klassiek Duits gerecht, dat vooral graag in de koude jaargetijden wordt geserveerd. De Apfel-Rodekool is een heerlijke bijgerecht voor vlees en aardappelen.

Schupfnudeln met zuurkool Home Cooking

Schupfnudeln met zuurkool is een echt feel-good gerecht en doet me altijd denken aan de stevige gerechten uit de traditionele Duitse keuken van mijn oma. De combinatie van de stevige Schupfnudeln en de zure smaak van de zuurkool zorgt voor een hemelse bereiding. Ik heb dit recept al zo vaak gemaakt dat ik echt veel trucjes en tips heb om te delen en ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als wij in ons gezin.

Hartige zelfgemaakte zuurkoolsoep

Er gaat niets boven een warme en smaakvolle zuurkoolsoep op koude, winterse dagen. Dit recept is een traditioneel familierecept dat ik al ontelbare keren heb gemaakt. Het heeft altijd een vullende en bevredigende smaak en is zelfs vegetarisch. Bestrooid met een beetje komijn is het een genot voor fijnproevers!

Vergelijkbare recepten

Gefrituurde bloemkool, eenvoudig bereid

Ik ben dol op gebakken bloemkool. Het is een recept dat ik keer op keer maak. De bloemkool wordt knapperig en smakelijk en krijgt altijd lovende kritieken van al mijn gasten. De totale bereidingstijd is ongeveer 35 minuten en het recept is genoeg voor ongeveer 4 porties. Je hebt niet veel ingrediënten nodig en het hele proces is vrij eenvoudig.

Rode kerstkool met appels

Verse rode kool is een must tijdens de feestdagen. Dit recept met appel en rode kool is een traditie bij ons thuis en brengt het beste van de herfst en Kerstmis samen. De zoete appels en hartige rode kool vullen elkaar perfect aan en, afhankelijk van je voorkeur, kan het verfijnd worden met kruidnagel of kaneel.

Verfijnde Rodekool uit een Pot

Dit eenvoudige recept helpt u om de smaakervaring van rodekool uit een pot te verbeteren. Met slechts een paar extra ingrediënten wordt de rodekool een fijn bijgerecht, dat perfect past bij geroosterd vlees of vis.

Aardappel- en zuurkoolschotel

De aardappel-zuurkoolschotel uit de Zwabische keuken is een van mijn favoriete gerechten, vooral in het koude seizoen. De combinatie van aardappelen en zuurkool lijkt op het eerste gezicht misschien vreemd, maar het smaakt sensationeel goed. De aardappelschotel is een stevige, verwarmende maaltijd, perfect voor de koude herfst- en winterdagen.

Veganistische linzenstoofpot

Deze verwarmende en voedzame vegan linzenstoofpot is een absolute favoriet geworden in ons gezin! Zoals de meeste soepen en stoofschotels smaakt het de volgende dag nog beter als alle smaken goed zijn doorgetrokken. Maar zelfs vers bereid doet het hart van elke soepliefhebber sneller kloppen.

Apfel-Rodekool

Een klassiek Duits gerecht, dat vooral graag in de koude jaargetijden wordt geserveerd. De Apfel-Rodekool is een heerlijke bijgerecht voor vlees en aardappelen.

Schupfnudeln met zuurkool Home Cooking

Schupfnudeln met zuurkool is een echt feel-good gerecht en doet me altijd denken aan de stevige gerechten uit de traditionele Duitse keuken van mijn oma. De combinatie van de stevige Schupfnudeln en de zure smaak van de zuurkool zorgt voor een hemelse bereiding. Ik heb dit recept al zo vaak gemaakt dat ik echt veel trucjes en tips heb om te delen en ik hoop dat jullie er net zo van zullen genieten als wij in ons gezin.

Hartige zelfgemaakte zuurkoolsoep

Er gaat niets boven een warme en smaakvolle zuurkoolsoep op koude, winterse dagen. Dit recept is een traditioneel familierecept dat ik al ontelbare keren heb gemaakt. Het heeft altijd een vullende en bevredigende smaak en is zelfs vegetarisch. Bestrooid met een beetje komijn is het een genot voor fijnproevers!

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

91 recepten

Laat ontbijt

99 recepten

Middagmaal

590 recepten

Diner

554 recepten

Dessert

349 recepten

Gebak

155 recepten

Taarten

75 recepten

Vleesgerechten

293 recepten