ADVERTENTIE

Deeg zonder gist

Een eenvoudig recept voor deeg dat geen gist bevat. Dit deeg kan gebruikt worden voor het bereiden van verschillende soorten gebak, zoals taarten, broodjes, pierogi, pizza en nog veel meer. Het is gemakkelijk te bereiden en vereist geen wachttijd tot het deeg rijst.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 400 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 12 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Griekse yoghurt Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

Meng in een kom de bloem met het bakpoeder.

2. Stap

Voeg de Griekse yoghurt toe en roer.

3. Stap

Giet het mengsel vervolgens op een bebloemde plank en kneed het ongeveer 5 minuten, tot het deeg glad en elastisch is.

Vergelijkbare recepten

Bakmix in een potje voor brownies: een zoet, zelfgemaakt cadeau

Deze bakmix in een potje voor brownies is een cadeautje uit mijn keuken. Het is een persoonlijke favoriet die ik keer op keer maak. De brownies gemaakt met deze mix zijn ongelooflijk vochtig, chocolade-achtig en smelten gewoonweg in de mond.

Muesli koekjes voor ontbijt kinderen

Ik ben dol op dit recept voor muesli-koekjes. Ze zijn heerlijk, gezond en zo makkelijk te maken dat zelfs mijn kinderen ze graag zelf maken. Ze zijn perfect als ontbijt, tussendoortje of als zoete traktatie in de middag. Ik heb dit recept al verschillende keren gemaakt en ik ben blij dat ik het nu met jullie kan delen!

Zelfgemaakte marsepein

Marsepein is een favoriete lekkernij over de hele wereld, vooral in Duitsland, waar mijn oma altijd zelfgemaakte marsepein voor ons maakte. Dit eenvoudige recept gebruik ik al jaren om marsepein te maken voor mijn familie en vrienden. Het heeft me ook geholpen om de zoete smaak van mijn kindertijd opnieuw te beleven.

Peperkoekmannetjes bakken

Deze peperkoekmannetjes zijn al zo lang ik me kan herinneren een vaste traditie in mijn familie. Ze brengen ons niet alleen in de feeststemming tijdens de kerstperiode, maar ze zijn ook onweerstaanbaar lekker. Het kost wat tijd en geduld om ze te maken, maar het meest waardevolle aan het bakken van deze kleine mannetjes is het plezier dat we eraan beleven!

Veganistische kerstkoekjes zonder ei

Er is niets lekkerder dan de geur van versgebakken koekjes die door het hele huis waait. Sinds ik deze veganistische kerstkoekjes zonder eieren heb geprobeerd, bak ik ze elk jaar. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig en ze zijn heel makkelijk te maken. Kijk zelf maar!

Vegan vanille- en amandelkoekjes

Dit koekjesrecept is mijn favoriet tijdens de wintervakantie. Ondanks de afwezigheid van boter hebben de koekjes een heerlijke textuur en een onweerstaanbare smaak dankzij de combinatie van amandelen en vanille. Het gebruik van kokosolie in plaats van boter geeft een heerlijke luchtigheid aan de koekjes zonder afbreuk te doen aan de smaak. Dit recept is thuis al een paar keer uitgeprobeerd en uitstekend bevonden!

Zelfgemaakte kruiden voor kerstgebak

Het is weer die tijd van het jaar dat de geur van versgebakken producten het huis vult. Vooral de geur van versgebakken stollen is onmiskenbaar en onlosmakelijk verbonden met Kerstmis. Een belangrijk aspect van deze heerlijke geur en smaak is het juiste kruid. In de loop der jaren heb ik geleerd dat het perfecte stollenkruid eigenlijk heel eenvoudig zelf te maken is. Hier is mijn beproefde recept.

Het beste wafelbeslagrecept

Ik heb dit wafelrecept al heel vaak gemaakt en het is altijd een grote hit bij mijn familie en vrienden. De ingrediënten maken de wafels heerlijk luchtig en licht, maar ook lekker knapperig. Het is het perfecte basisrecept waaraan je naar believen toppings kunt toevoegen!

Vergelijkbare recepten

Bakmix in een potje voor brownies: een zoet, zelfgemaakt cadeau

Deze bakmix in een potje voor brownies is een cadeautje uit mijn keuken. Het is een persoonlijke favoriet die ik keer op keer maak. De brownies gemaakt met deze mix zijn ongelooflijk vochtig, chocolade-achtig en smelten gewoonweg in de mond.

Muesli koekjes voor ontbijt kinderen

Ik ben dol op dit recept voor muesli-koekjes. Ze zijn heerlijk, gezond en zo makkelijk te maken dat zelfs mijn kinderen ze graag zelf maken. Ze zijn perfect als ontbijt, tussendoortje of als zoete traktatie in de middag. Ik heb dit recept al verschillende keren gemaakt en ik ben blij dat ik het nu met jullie kan delen!

Zelfgemaakte marsepein

Marsepein is een favoriete lekkernij over de hele wereld, vooral in Duitsland, waar mijn oma altijd zelfgemaakte marsepein voor ons maakte. Dit eenvoudige recept gebruik ik al jaren om marsepein te maken voor mijn familie en vrienden. Het heeft me ook geholpen om de zoete smaak van mijn kindertijd opnieuw te beleven.

Peperkoekmannetjes bakken

Deze peperkoekmannetjes zijn al zo lang ik me kan herinneren een vaste traditie in mijn familie. Ze brengen ons niet alleen in de feeststemming tijdens de kerstperiode, maar ze zijn ook onweerstaanbaar lekker. Het kost wat tijd en geduld om ze te maken, maar het meest waardevolle aan het bakken van deze kleine mannetjes is het plezier dat we eraan beleven!

Veganistische kerstkoekjes zonder ei

Er is niets lekkerder dan de geur van versgebakken koekjes die door het hele huis waait. Sinds ik deze veganistische kerstkoekjes zonder eieren heb geprobeerd, bak ik ze elk jaar. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig en ze zijn heel makkelijk te maken. Kijk zelf maar!

Vegan vanille- en amandelkoekjes

Dit koekjesrecept is mijn favoriet tijdens de wintervakantie. Ondanks de afwezigheid van boter hebben de koekjes een heerlijke textuur en een onweerstaanbare smaak dankzij de combinatie van amandelen en vanille. Het gebruik van kokosolie in plaats van boter geeft een heerlijke luchtigheid aan de koekjes zonder afbreuk te doen aan de smaak. Dit recept is thuis al een paar keer uitgeprobeerd en uitstekend bevonden!

Zelfgemaakte kruiden voor kerstgebak

Het is weer die tijd van het jaar dat de geur van versgebakken producten het huis vult. Vooral de geur van versgebakken stollen is onmiskenbaar en onlosmakelijk verbonden met Kerstmis. Een belangrijk aspect van deze heerlijke geur en smaak is het juiste kruid. In de loop der jaren heb ik geleerd dat het perfecte stollenkruid eigenlijk heel eenvoudig zelf te maken is. Hier is mijn beproefde recept.

Het beste wafelbeslagrecept

Ik heb dit wafelrecept al heel vaak gemaakt en het is altijd een grote hit bij mijn familie en vrienden. De ingrediënten maken de wafels heerlijk luchtig en licht, maar ook lekker knapperig. Het is het perfecte basisrecept waaraan je naar believen toppings kunt toevoegen!

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

166 recepten

Laat ontbijt

147 recepten

Middagmaal

738 recepten

Diner

687 recepten

Dessert

517 recepten

Gebak

189 recepten

Taarten

106 recepten

Vleesgerechten

360 recepten