ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Boter Gnocchi

Een klassiek recept voor botergnocchi, dat elke liefhebber van traditionele keuken zal boeien. Ze zijn snel en eenvoudig te bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Halušky

  • 500 g Aardappelen Toegevoegd aan
  • 300 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Zout Toegevoegd aan

Botersaus

  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 1 kruidnagel knoflook Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Halušky: Schil de aardappelen en rasp ze op een fijne rasp. Voeg bloem, eieren en zout toe, meng en maak het deeg.

2. Stap

Van het gecreëerde deeg met behulp van een halušky-maken of rasp, maken we halušky die we in kokend gezouten water stoppen. We koken ongeveer 5 minuten, totdat ze naar de oppervlakte komen.

3. Stap

We smelten boter in een pan, voegen geplette knoflook toe en roosteren het kort.

4. Stap

We laten de gekookte halušky uitlekken en mengen deze met de botersaus.

5. Stap

Wij serveren het warm.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Gebak

194 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Taarten

115 recepten