ADVERTENTIE

Bron :: Vedrana Sucic from Getty Images

Varkenskoteletten in marinade

Lekkere en sappige varkenskoteletten geweekt in marinade. Perfecte keuze voor een familie lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Varkenskoteletten

  • 4 stuk Varkensschnitzels Toegevoegd aan

Marinade

  • 2 stuk knoflook Toegevoegd aan
  • 1 theelepel Gedroogde rozemarijn Toegevoegd aan
  • 1 theelepel gedroogde tijm Toegevoegd aan
  • 2 PL Sojasaus Toegevoegd aan
  • 2 PL olijfolie Toegevoegd aan
  • 12 theelepel gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 12 theelepel Zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Bereid het vlees en de marinade voor.

2. Stap

Sla het vlees dunner. Zout en kruid het aan beide kanten.

3. Stap

In een kom, meng de geperste knoflook, rozemarijn, tijm, sojasaus en olijfolie.

4. Stap

Leg de schnitzels in een kom met marinade en marineer ze minstens 3 uur in de koelkast.

5. Stap

Bak na de koekenpan goudbruin aan beide zijden na het marineren van het karbonaadje.

6. Stap

Serveer met bijgerecht naar keuze.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten