ADVERTENTIE

Bron :: iko636 from Getty Images

Varkenshaas met roomsaus

Varkenshaas met roomsaus die perfect is voor lunch of diner.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 800 g Varkenshaas Toegevoegd aan
  • Zout en gemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • 3 stuk De Ui Toegevoegd aan
  • 2 kruidnagel Knoflook Toegevoegd aan
  • 200 ml Zure room Toegevoegd aan
  • 100 ml droge witte wijn Toegevoegd aan
  • Olie om te braden Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Maak eerst de varkenshaasjes schoon en snijd ze in plakjes. Zout en peper ze en bak ze in een pan in olie aan elke kant. Haal dan het vlees eruit en zet apart.

2. Stap

Voeg in dezelfde pan de fijngesneden ui en knoflook toe en bak ze goudbruin. Voeg na een paar minuten de witte wijn toe en laat deze verdampen. Voeg dan de zure room toe en roer goed door.

3. Stap

Nu komt het belangrijkste deel - voeg het gebruinde vlees terug toe aan de saus en laat het ongeveer 20 minuten sudderen op laag vuur.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

587 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Slowaaks

4 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Taarten

123 recepten