ADVERTENTIE
Bron :: aizram18 from Getty Images
Spinazie met boter en parmezaan
Een eenvoudig maar heerlijk Italiaans recept voor spinazie. De spinazie wordt gesauteerd in boter en op smaak gebracht met geraspte Parmezaanse kaas. Perfect om te serveren als bijgerecht of om uw pastagerechten te verrijken.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 500 gram verse spinazie
- 50 gram boter
- 50 gram Geraspte parmigiano reggiano
- 1 knijpen zout en peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Was de spinazie grondig en verwijder de stelen. Dep ze droog met een schone doek.
2. Stap
In een grote pan, smelt de boter op middelhoog vuur.
3. Stap
Voeg de spinazie toe en kook tot ze zacht zijn, af en toe roerend.
4. Stap
Breng op smaak met zout en peper naar wens.
5. Stap
Verwijder de pan van het vuur en voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe, roer goed tot het volledig is gesmolten en vermengd met de spinazie.
6. Stap
Direct serveren, terwijl ze nog warm zijn.