ADVERTENTIE

Bron :: 500 from Getty Images

Sappige taartbodem

Dit recept voor een sappige taartbodem is ideaal voor al uw taarten. Het is heel eenvoudig te bereiden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 200 g bruine suiker Toegevoegd aan
  • 225 g Zachte boter Toegevoegd aan
  • 4 stuk Grote eieren Toegevoegd aan
  • 200 g grof meel Toegevoegd aan
  • 2 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Vanille-extract Toegevoegd aan
  • 1 Artikel zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 175°C. Vet de taartvorm in met boter.

2. Stap

Meng in een kom de bruine suiker en zachte boter. Voeg de eieren toe en meng grondig.

3. Stap

Voeg de bloem, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad mengsel.

4. Stap

Giet het beslag gelijkmatig in de taartvorm.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bak het in een voorverwarmde oven gedurende 45 tot 50 minuten of tot de kern goudbruin is.

6. Stap

Laat de taartbodem na het bakken afkoelen in de taartvorm.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Sappige taartbodem

Dit recept voor een sappige taartbodem is ideaal voor al uw taarten. Het is heel eenvoudig te bereiden.

60
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 175°C. Vet de taartvorm in met boter.

2. Stap

Meng in een kom de bruine suiker en zachte boter. Voeg de eieren toe en meng grondig.

3. Stap

Voeg de bloem, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad mengsel.

4. Stap

Giet het beslag gelijkmatig in de taartvorm.

5. Stap

Bak het in een voorverwarmde oven gedurende 45 tot 50 minuten of tot de kern goudbruin is.

6. Stap

Laat de taartbodem na het bakken afkoelen in de taartvorm.

Ingrediënten
200 g
bruine suiker
225 g
Zachte boter
4 stuk
Grote eieren
200 g
grof meel
2 Artikel
Bakpoeder
1 Artikel
Vanille-extract
1 Artikel
zout