:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/bGBnWhWtEqQfSvvtq49P/2cb2eb3454e296426c4a6f9a4592ba.jpeg)
Bron :: 500 from Getty Images
Sappige taartbodem
Dit recept voor een sappige taartbodem is ideaal voor al uw taarten. Het is heel eenvoudig te bereiden.
Ingrediënten
- 200 g bruine suiker
- 225 g Zachte boter
- 4 stuk Grote eieren
- 200 g grof meel
- 2 Artikel Bakpoeder
- 1 Artikel Vanille-extract
- 1 Artikel zout
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 175°C. Vet de taartvorm in met boter.
Meng in een kom de bruine suiker en zachte boter. Voeg de eieren toe en meng grondig.
Voeg de bloem, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad mengsel.
Giet het beslag gelijkmatig in de taartvorm.
Bak het in een voorverwarmde oven gedurende 45 tot 50 minuten of tot de kern goudbruin is.
Laat de taartbodem na het bakken afkoelen in de taartvorm.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Sappige taartbodem
Dit recept voor een sappige taartbodem is ideaal voor al uw taarten. Het is heel eenvoudig te bereiden.
Verwarm de oven voor op 175°C. Vet de taartvorm in met boter.
Meng in een kom de bruine suiker en zachte boter. Voeg de eieren toe en meng grondig.
Voeg de bloem, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad mengsel.
Giet het beslag gelijkmatig in de taartvorm.
Bak het in een voorverwarmde oven gedurende 45 tot 50 minuten of tot de kern goudbruin is.
Laat de taartbodem na het bakken afkoelen in de taartvorm.
Hoe heb je dit recept gemaakt?