ADVERTENTIE

Bron :: chas53 from Getty Images

Pindacakes

Recept voor heerlijke pindakoekjes. Waar ik het meest van hou is de heerlijke smaak van pindakaas en hun zachte, knapperige textuur.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
24
  • 200 g Pindakaas Toegevoegd aan
  • 120 g Suiker Toegevoegd aan
  • 1 stuk ei Toegevoegd aan
  • 1 en Bakpoeder Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan
  • 100 g Gewoon meel Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Stap

Meng in een grote kom de pindakaas, suiker, ei en bakpoeder. Deze ingrediënten vormen de basis van de koekjes en het is belangrijk dat ze goed gemengd worden.

3. Stap

Voeg de bloem en een snufje zout toe en meng opnieuw goed.

4. Stap

Vorm van het deeg balletjes ter grootte van een walnoot en leg ze op een bakplaat. Zorg dat er genoeg ruimte tussen de balletjes zit, want ze rekken een beetje uit tijdens het bakken.

5. Stap

Bak ongeveer 10-12 minuten of tot de cakejes goudbruin zijn.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Gebak

202 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Dessert

583 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten