ADVERTENTIE

Bron :: Irina Sergeevna from Getty Images

Pannenkoeken met kwark

Ik vind het heerlijk om deze cottage cheese pannenkoekjes te maken voor het ontbijt van mijn kind. Ze zijn ongelooflijk makkelijk te bereiden en smaken daarom niet minder lekker. Ik zorg er zelfs altijd voor dat ze lekker luchtig en luchtig zijn.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 250 g Kwark Toegevoegd aan
  • 2 pcs Eieren Toegevoegd aan
  • 2 lepels Suiker Toegevoegd aan
  • 12 theelepels Zouten Toegevoegd aan
  • 12 theelepels Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 1 glas Tarwebloem Toegevoegd aan
  • Bakolie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Alle ingrediënten worden samengevoegd in een kom. Mijn ervaring is dat een handmixer het beslag glad en goed gecombineerd maakt. Vergeet niet om bakpoeder toe te voegen, dat maakt de pannenkoeken luchtiger. Als het beslag te dik is, kun je een beetje melk toevoegen.

2. Stap

Verhit vervolgens de olie in een koekenpan. Denk eraan de olie niet te heet te laten worden. Een grote lepel beslag is de ideale hoeveelheid voor één pannenkoek. Bak de pannenkoeken op middelhoog vuur tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Ik zou de pannenkoeken niet te vroeg omdraaien, want dan kunnen ze uit elkaar vallen. Serveer de pannenkoeken tot slot met wat je maar lekker vindt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Gebak

202 recepten

Slowaaks

4 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

820 recepten

Diner

754 recepten

Dessert

583 recepten

Taarten

121 recepten

Vleesgerechten

398 recepten