ADVERTENTIE
Paddestoelrisotto van gedroogde paddestoelen
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 De Ui olijfolie
- 600 g Gedroogde paddestoelen
- 300 g Ronde korrel rijst
- 1600 ml Groentebouillon
- geraspte kaas
- 4 eetlepel boter
- 2 stukjes laurierblad
- Sojasaus
- gemalen zwarte peper
- gemalen komijn
- knoflook
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Laat in een antiaanbakpan ongeveer 10 min. verse paddenstoelen stoven met sojasaus en rozemarijn.
2. Stap
In de pan bakken we de ui goudbruin samen met de rest van de kruiden en het laurierblad. Dan voegen we de rijst toe, gieten we de bouillon erover op een matig vuur en roeren we. Als de rijst al wat zachter is, voegen we de champignons toe, samen met het sap. We voegen indien nodig nog meer kruiden toe. Als de rijst volledig gaar is, voegen we de boter en geraspte kaas toe.
3. Stap
We laten het even sudderen. Haal van het vuur en laat nog een paar minuten onder de deksel staan.