ADVERTENTIE

Bron :: irynamelnykphotos from Canva

Glutenvrij brood

Een smakelijk en aromatisch brood, ideaal voor degenen die de inname van gluten moeten of willen beperken. Dit recept is eenvoudig en vereist geen speciale bakvaardigheden.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 400 g Glutenvrij meel Toegevoegd aan
  • 1 theelepel zout Toegevoegd aan
  • 2 theelepels Droge gist Toegevoegd aan
  • 1 theelepel suiker Toegevoegd aan
  • 2 eetlepels olijfolie Toegevoegd aan
  • 400 ml water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

180 min.
1. Stap

Meng alle droge ingrediënten (meel, zout, gist, suiker) in een kom.

2. Stap

Voeg de olijfolie en het water toe.

3. Stap

Meng alles samen tot je een glad deeg hebt.

4. Stap

Laat het deeg rusten op een warme plaats voor 1 uur.

5. Stap

Verwarm de oven voor op 190 °C.

6. Stap

Bak het glutenvrije brood gedurende 45-50 minuten.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Diner

807 recepten

Ontbijt

207 recepten

Laat ontbijt

177 recepten

Middagmaal

874 recepten

Dessert

629 recepten

Gebak

203 recepten

Taarten

130 recepten

Vleesgerechten

420 recepten

Pasta

113 recepten