ADVERTENTIE

Bron :: manyakotic from Getty Images

Gebakken zalm

Ik heb dit recept voor gebakken zalm gemaakt tijdens een weekendlunch voor mijn gezin en het was heerlijk!

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 4 stuk Zalm Toegevoegd aan
  • Zout en versgemalen zwarte peper Toegevoegd aan
  • Paneermeel voor coating Toegevoegd aan
  • 2 stuk Eieren Toegevoegd aan
  • 3 lepels Meel Toegevoegd aan
  • Olie om te bakken Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Maak de zalm schoon, was hem, dep hem droog met keukenpapier en kruid hem.

2. Stap

Roer de eieren in een kom, doe de bloem in een andere en het paneermeel in een derde. Bestrijk de zalm eerst met de bloem, dan met het ei en tot slot met het paneermeel.

3. Stap

Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de zalm ongeveer 4 minuten aan elke kant of tot hij goudbruin is.

4. Stap

Haal de zalm eruit en laat hem uitlekken op keukenpapier.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Gebak

202 recepten

Dessert

587 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Slowaaks

4 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Taarten

123 recepten