ADVERTENTIE
Gebak met mangojam

Gebak met mangojam

Dit zijn glutenvrije nootrepen met een pudding-kaascrème en heerlijke appel- en mangogelei. Gezond, lekker en er goed uitzien.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Tekst

  • 6 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 40 g Riet suiker Toegevoegd aan
  • 20 g Vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 12 Artikel vanille-aroma Toegevoegd aan
  • 120 g Gemalen walnoten Toegevoegd aan
  • 20 g Je hebt geen proteïne nodig Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan

Vulling

  • 400 ml melk Toegevoegd aan
  • 1 verpakking vanillepudding Toegevoegd aan
  • 20 g vanille-eiwit Toegevoegd aan
  • vanille Flavdrops of vervangen door zoetstof Toegevoegd aan
  • 200 g Roomkaas smeersel Toegevoegd aan
  • 230 g Appel mango gelei Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We kloppen stijf schuim uit de eiwitten en een snufje zout.

2. Stap

Klop de dooiers op met de suikers en het aroma tot een schuim. Voeg afwisselend droge ingrediënten en sneeuw toe aan het dooiermengsel.

3. Stap

We verdelen het bereide deeg gelijkmatig over een grote bakplaat bekleed met bakpapier en besproeid met kokosolie.

4. Stap

We bakken op 180 graden gedurende 10 minuten. We halen het bakpapier van de gebakken cake en laten het afkoelen. Daarna snijden we het in 4 gelijke delen.

5. Stap

We koken dikke pudding in melk. Laat het een beetje afkoelen. We mengen de roomkaas met eiwit. We roeren de pudding lepel voor lepel door de roomkaas.

6. Stap

Smeer de crème uit over het eerste deel van de cake en bedek het met de tweede cake. Smeer opnieuw de crème uit, voeg er ongeveer 100g jam aan toe. Bedek het weer met de cake, smeer de crème uit en bedek het met de laatste cake. Smeer ongeveer 130g jam op de top. Zet de taart in de koelkast om op te stijven.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten