ADVERTENTIE
Cheesecake met bosbessen

Cheesecake met bosbessen

Cheesecake met bosbessen coulis en een koekjesbasis.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

MAND

  • 100 g Koekjes Toegevoegd aan
  • 45 g boter Toegevoegd aan

CRÈME VAN KANKER

  • 250 g Zachte kwark Toegevoegd aan
  • 200 g zure room Toegevoegd aan
  • 5 el bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 1 el gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan

BRAMENCULIS

  • 200 g bramen Toegevoegd aan
  • 1 el Zetmeel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Frambozenpudding Toegevoegd aan
  • 3 el suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

MANDJE: Duw het mandje gelijkmatig in een ingevette vorm en bak het op 140°C voor 10 minuten. Boter kan uit de vorm lopen tijdens het bakken, dus het is goed om iets onder de vorm te leggen. We kunnen ook een kwark room klaarmaken.

2. Stap

ROOMBOTERCRÈME: Meng alles samen. Giet de afgewerkte room op de gebakken korst en bak opnieuw. 140°C/60 min.

3. Stap

Na het bakken laten we de taart nog een uur in de uitgeschakelde gesloten oven en dan laten we hem afkoelen met de oven enigszins open.

4. Stap

BRAMEN COULIS: Laat het fruit met suiker koken. Verdikken met gesmolten zetmeel en pudding. We mengen tot het dik wordt. We halen het van het vuur, mixen het tot een gladde massa, zeven het door een zeef en laten het nog even koken. Giet de licht afgekoelde laag op de taart en zet in de koelkast. Het beste is 's nachts.

Cheesecake met bosbessen - stap voor stap bereiding 1

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

178 recepten

Gebak

194 recepten

Vleesgerechten

376 recepten

Laat ontbijt

156 recepten

Middagmaal

770 recepten

Diner

716 recepten

Dessert

541 recepten

Taarten

115 recepten