ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/8zL99y6XqJVIdSjreAfs/b63d8765c5832c6871b9a960945ffb.jpeg)
Broskvový koláč
Rychlý, jednoduchý recept, který můžete připravit všude po světě
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 3 velké Perzik
- 2 ei
- 2 kopje witte yoghurt
- 2 kopje Meel
- 1 kopje Suiker
- 1 kopje Oliën
- 1 Poeder Om te bakken
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
35 min.
1. Stap
Meng alle ingrediënten. Giet het deeg in een vorm bekleed met bakpapier. Snijd de perziken in plakjes en leg ze op het deeg. Bak in een voorverwarmde oven op 180 graden tot goudbruin, ongeveer 25 minuten. Klaar
2. Stap
Let op: ik heb een kopje van 200 ml gebruikt.
3. Stap
Scan de QR-code om het videorecept te zien
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/8zL99y6XqJVIdSjreAfs/dd93c840b6fae03852b46d14ac5091.jpeg)