ADVERTENTIE
Bron :: jatrax from Getty Images
Wortel-appeltaart
Dit recept voor wortel-appeltaart is lekker en gezond.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 2 stukjes wortelen
- 2 stukjes Appels
- 200 g Meel
- 100 g suiker
- 4 stukjes Eieren
- 1 theelepel Bakpoeder
- 1⁄2 theelepel Kaneel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de vorm in en bekleed deze met bakpapier.
2. Stap
Schil de wortels en appels en rasp ze fijn. Doe ze in een grote kom.
3. Stap
Voeg bloem, suiker, eieren, bakpoeder en kaneel toe aan de kom. Meng alles grondig.
4. Stap
Verspreid het deeg gelijkmatig in de voorbereide bakvorm.
5. Stap
Bak in een voorverwarmde oven gedurende 40-45 minuten. Controleer het met een tandenstoker - als het schoon is, is de taart klaar.
6. Stap
Haal de taart uit de oven en laat hem volledig afkoelen. Voor het serveren kunt u poedersuiker strooien of met chocolade overgieten.