ADVERTENTIE

Bron :: HeikeRau from Getty Images

Uien- en knoflooksiroop

Een zelfgemaakte, natuurlijke siroop die ideaal is tegen verkoudheid en hoest. Zijn eigenschappen zijn te danken aan de kracht van de ui en knoflook - twee ingrediënten met sterke gezondheidsvoordelen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6
  • 1 glas Fijngehakte ui Toegevoegd aan
  • 3 tanden Knoflook Toegevoegd aan
  • 1 glas Suiker Toegevoegd aan
  • 12 Kop water Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

Bak de ui en knoflook op laag vuur tot ze zacht zijn. Laat ze niet verbranden.

2. Stap

Voeg suiker toe en kook tot de suiker is opgelost.

3. Stap

Voeg water toe, verminder het vuur en kook ongeveer 20 minuten tot de vloeistof de consistentie van siroop heeft.

4. Stap

Wanneer de siroop klaar is, giet je deze door een fijne zeef of koffiefilter om de ui en knoflook te verwijderen.

5. Stap

Bewaar de siroop in de koelkast en neem een theelepel bij een verkoudheid of hoest.

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

173 recepten

Vleesgerechten

372 recepten

Laat ontbijt

152 recepten

Middagmaal

760 recepten

Diner

704 recepten

Dessert

534 recepten

Gebak

192 recepten

Taarten

114 recepten